Metode
Terapeuter
Teamet
Grupper Nyt!
Blog
Book en tid

Holdet bag Avilius

Avilius arbejder med at få unge videre i teksten

Avilius er en reaktion på den stigende mistrivsel blandt unge. Vores mission er at gøre ungdomslivet sundere og sjovere at komme igennem, ved at tage tingene i opløbet og give støtte undervejs.

Team

Avilius arbejder med en ledelsesfilosofi, hvor den enkelte skal have autonomi og ansvar til at tage chancer, prøve idéer af og finde sin rolle i fællesskabet. Vi arbejder hele tiden med at styrke sammenholdet og tilliden indbyrdes, hvorfor vi ofte mødes med terapeuterne og udveksler indsigter fra kunst, litteratur, sport, film mv.

Advisory Board

Avilius' advisory board består af en række professionelle mennesker, der er med til at rådgive os. De gør det frivilligt, fordi de tror på vigtigheden af projektet.

Faezeh Zand

Faezeh er autoriseret psykolog med speciale i klinisk psykologi og traumatologi og uddannet både fra Pars University og Københavns Universitet. Faezeh er Avilius' faglige supervisor og blev i 2002 autoriseret af Socialministeriet.

Roberta Mustacchi Jæger

Roberta er uddannet fra Oxford University med en Ph.d. i bioteknologi. Til daglig arbejder hun som Global Market Manager i den danske virksomhed FOSS, hvor hun har ansvaret for den globale forretning i analyseinstrumenter.

Mads Schøsler

Mads er uddannet fra CBS i Management of Innovation and Business Development. Han arbejder som Business Intelligence Consultant i virksomheden Steel Series. Han er desuden stifteren bag mikrokogebogen.dk, der hjælper landets studerende med mikroøkonomi.

Jeanet Bækman

Jeanet er uddannet psykoterapeut. Hun har bl.a. arbejdet med dialektisk adfærdsterapi, kognitiv misbrugsbehandling og er daglig leder af Bækman Psykoterapi.

Steen Villemoes

Steen har en kandidat i Økonomi fra Københavns Universitet. Han har en baggrund i den finansielle sektor og har siden 2007 arbejdet som selvstændig, bl.a. med enkelte bestyrelsesposter.