Avilius | Emil Andresen
Book
en tid!

Emil Andresen

 Ledige forløb

Mød Emil

Hej, mit navn er Emil og jeg tilbyder onlineterapi. Jeg er 26 år og er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet. Jeg arbejder hovedsageligt med udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, hvilket jeg har flere års erfaring med.


For mig som psykolog, er det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du føler dig komfortabel og motiveret til at udforske dine problemstillinger i fællesskab. I terapien vil du både blive støttet og udfordret gennem refleksioner, nye perspektiver og til tider øvelser - med det formål at skabe ny indsigt i dit eget psykologiske liv.

 Emil

Emil har særlig erfaring med:

Ensomhed
Angst
Sorg
Kroniske smerter
Relationer
Pårørende til sygdom
Konflikthåndtering
Selvværd
Grænsesætning
Familieproblematikker
Ensomhed
Angst
Sorg
Kroniske smerter
Relationer
Pårørende til sygdom
Konflikthåndtering
Selvværd
Grænsesætning
Familieproblematikker

Metode

Godt fra start.

I vores første samtale kan du forvente, at jeg vil spørge bredt og nysgerrigt ind til, hvem du er, hvad der har ført til, at du søger terapi samt, hvilke forventninger og eventuelle tidligere erfaringer, du kommer med. Dette gør jeg for at opnå den bedst mulige indsigt i dig som person og hvordan vi kan arbejde os hen mod netop dit mål.

Tidligere klient hos Emil:

"Helt overordnet er jeg meget tilfreds med forløbet. Jeg har set en stor udvikling, og det har i den grad været med baggrund i de samtaler, som jeg har haft med Emil hos Avilius. Der har været en fin struktur gennem forløbet, forstået på den måde, at de pointer, jeg kom med i første samtale, blev jeg holdt op på løbende."

Tidligere klient hos Emil:

"Jeg havde en meget positiv oplevelse, hvor jeg følte, at Emil var god til at opfange de problemer, som jeg døjede med. Specielt hans arbejdede med at komme med udfordringer var en stor hjælp. Herudover var han også særligt god til jævnligt at følge op på de forskellige problematikker, som vi havde oppe at vende."

Tidligere klient hos Emil:

"Virkelig rar oplevelse; det var som en times samtale med en ven, der er urealistisk god til at lytte."

Tidligere klient hos Emil:

"Min oplevelse er, at det er vigtigt at blive 'holdt op' på nogle af de ting, man ankom med, og få italesat den udvikling, man gennemgår, sådan at man er klar over hvor der er fremskridt, og hvor man kan gøre mere. Fint at blive udfordret på nogle af de opfattelser og tilgange man selv har. Må der for min skyld også gerne være endnu mere af - altså at blive udfordret på det, man bringer på bordet til samtalerne. Men overordnet set har det været meget positivt, hele forløbet. Så tak for et rigtigt godt forløb og sparring gennem et helt år :‑)"

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Emil foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Emil, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Emil?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932