Avilius | Stefanie Fallesen
Book
en tid!

Stefanie Fallesen

 Ledige forløb

Mød Stefanie

Som psykolog er det vigtigste for mig, at du altid føler dig hørt og forstået. Hos mig vil terapien være et samarbejde, hvor vi sammen opnår de forandringer, du ønsker. Jeg vil være en aktiv medspiller, der giver dig redskaber til at takle dine udfordringer, så du opnår den bedst mulige livskvalitet.


Jeg har bred erfaring med forskellige problematikker, herunder særligt angst, stress, depression, spiseforstyrrelser og almene problematikker relateret til relationer, selvværd og identitet.

 Stefanie

Stefanie har særlig erfaring med:

🏳️‍🌈 LGBTQ+
Angst
Depression
Stress
Forsømmelse
Afhængighed
Konflikthåndtering
Spiseforstyrrelser
Familierelationer
Helbred
Pårørende af syge/døde
Selvskade
Fysiske traumer
Arbejde
🏳️‍🌈 LGBTQ+
Angst
Depression
Stress
Forsømmelse
Afhængighed
Konflikthåndtering
Spiseforstyrrelser
Familierelationer
Helbred
Pårørende af syge/døde
Selvskade
Fysiske traumer
Arbejde

Metode

Godt fra start.

I den første gratis forsamtale undersøger vi, om vi er et godt match, om du føler tillid til mig, og hvad du ønsker at opnå. Terapien vil bestå af terapeutisk arbejde ud fra kognitiv adfærdsterapi tilpasset dine mål, med mulighed for inddragelse af andre retninger, f.eks. metakognitiv terapi.


Vi vil aftale hjemmearbejde til mellem de individuelle sessioner, så du får mulighed for at bruge dine nye redskaber i ”den virkelige verden”. I terapien vil jeg udfordre dig, men altid respektere dit ønskede tempo.

S, tidligere klient hos Stefanie:

"Det har været en rigtig god oplevelse! Vi har diskuteret mange modeller og konkrete værktøjer, der har været rigtig gode. Og jeg er også blevet udfordret på nogle nødvendige punkter. Til sidst i forløbet kunne jeg godt have brugt mere styring fra terapeutens side, til når det hele er sådan okay, men lidt meh. Der har jeg tit siddet fast længe og ved ikke selv, hvor der præcist skal sættes ind. Men overordnet super godt, ultra brugbart og jeg har det self meget bedre, og har meget mere tillid til at kunne klare udfordringer med de værktøjer og værdier, vi sammen har fundet frem til. "

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Stefanie foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Stefanie, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Stefanie?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues