Avilius | Cecilie Skovgaard
Book
en tid!

Cecilie Skovgaard

 Ledige forløb

Mød Cecilie

Jeg tror på, at mange ting bliver nemmere at håndtere, hvis vi taler sammen om dem. Derfor bestræber jeg mig på at skabe et rum, hvor du trygt kan dele stort som småt, og hvor du kan få en sparring på noget af det, der fylder meget hos dig.


Det er vigtigt for mig, at vores arbejde sammen bærer præg af, at du er hovedpersonen i dit liv. Jeg ønsker, at du skal kunne genkende dig selv hele vejen igennem vores forløb, og at vi i sidste ende altid taler om det, der er vigtigst for dig.


At være ung indebærer, at tingene ikke altid går, som vi forventer eller håber. Det kan skabe nogle problemstillinger, som kan være svære at håndtere på egen hånd. Her kommer jeg ind i billedet. Jeg er selv midt i ungdommens rutsjebanetur og vil med afsæt i en nysgerrig, empatisk og udfordrende tilgang hjælpe dig med at finde de svar, der kan få dig tilbage på sporet igen.


🇬🇧 Cecilie also offers therapy in English

 Cecilie

Cecilie har særlig erfaring med:

Vennerelationer
Ensomhed
Perfektionisme
Studietvivl
Forventningspres
Selvværd
Studiestress
Præstationspres
Relationer
Kærlighed
Vennerelationer
Ensomhed
Perfektionisme
Studietvivl
Forventningspres
Selvværd
Studiestress
Præstationspres
Relationer
Kærlighed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Cecilie. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Cecilie:

"Intet dårligt at sige om Cecilie. Mit forløb var over al forventning."

Tidligere klient hos Cecilie:

"Jeg har kun gode ting at sige om mit forløb med Cecilie. Jeg fik en støtte og mulighed for at snakke om de ting, som jeg synes, jeg ikke kunne fortælle andre.

Det var en kæmpe hjælp for mig, at have en der lyttede til mig uden at dømme mig i en periode, hvor jeg havde det rigtig svært. Til slut i forløbet fik jeg også konkrete værktøjer, som jeg kan bruge efterfølgende, samt et åbent tilbud om at vende tilbage, hvis der bliver behov for det."

Tidligere klient hos Cecilie:

"Det har været et meget trygt rum at træde ind i uge efter uge. Terapien har sat mine refleksioner i perspektiv og lært mig at forstå, hvor jeg gerne vil hen, og hvorfor jeg tænker som jeg gør uden at dømme mig."

Tidligere klient hos Cecilie:

"Jeg har følt mig meget set og hørt gennem mit forløb med Cecilie. Hun har været god til at stille de rigtige spørgsmål og derved også få mig selv til at se anderledes på situationer. Jeg har fået værktøjer som har været brugbare ude i virkelige situationer.

Vil nok mere anbefale Avilius frem for specifikt Cecilie, da jeg tænker at man kommer med forskellige problematikker."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Cecilie foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Cecilie?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer