Avilius — Clara Zielinski
Book
en tid!

Clara Zielinski

 Venteliste

Mød Clara

Livet er en underlig størrelse. Det kan til tider være turbulent, og er ofte fyldt med modsætninger: glæde og sorg, tryghed og frygt, lykke og fortvivlelse. Det kan være svært at navigere i, og lige meget hvad man oplever, kan man have brug for nogen at snakke med. Mit mål er at hjælpe dig med at finde fast grund, når livet fylder, og de store spørgsmål banker på: Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvordan behandler jeg mig selv? Og hvordan vil jeg have, at andre behandler mig?


Det er vigtigt for mig, at vi sammen skaber et trygt rum, hvor du får mulighed for at udforske og udfordre dine tanker og følelser. Der skal være plads til åbenhed og sårbarhed, og sammen skal vi snakke om det gode og det dårlige; der hvor det går godt, og der hvor det er svært. Vores samtaler bliver et pusterum, hvor dine tanker, følelser og oplevelser får lov til at fylde.

 Clara

Clara har særlig erfaring med:

Seksualitet
Egenomsorg
Selvværd
Angsttanker
Relationer
Kærlighed
Grænsesætning
Seksualitet
Egenomsorg
Selvværd
Angsttanker
Relationer
Kærlighed
Grænsesætning

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Clara. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Clara foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Clara?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned