Avilius | Emilie
Book
en tid!

Emilie

 Ledige forløb

Mød Emilie

I vores travle hverdag er der sjældent plads til at mærke efter. Derfor forsøger jeg at skabe et rum til netop dette. Jeg ønsker at terapilokalet skal være et sted med ro og plads til at være umiddelbar og ærlig. Det er vigtigt for mig at der er plads til alt det uperfekte, som vi alle sammen indeholder og som også er det der gør os unikke som mennesker.


Jeg tror at vi unge har en tendens til at være enormt hårde ved os selv og sammenligne os med andre. Det kan gøre, at vi på forskellige måder føler os utilstrækkelige og at vi skal klare alle vores problemer selv. Den forestilling vil jeg gerne gøre op med.


I vores snakke ønsker jeg, at du skal blive klogere på dig selv og de ting som er på spil i dit liv, sådan at vi sammen kan arbejde med det, som fylder for dig.


Jeg leder også vores gruppeforløb Selvværd.

 Emilie

Emilie har særlig erfaring med:

Bekymringer
Grænsesætning
Stress
Kærlighed
Studietvivl
Retningsløshed
Tankemønstre
Bekymringer
Grænsesætning
Stress
Kærlighed
Studietvivl
Retningsløshed
Tankemønstre

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Emilie. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Emilie:

"Jeg er så glad for, at jeg i sin tid tog kontakt til jer, og at jeg så blev sat sammen med Emilie. Det var lidt ulig andre former for terapiforløb, jeg tidligere har deltaget i, og med det var min oplevelse med Emilie mere i øjenhøjde uden aldrig at blive for personlig eller dreje fokus/samtalen helt væk fra noget, jeg ikke kunne genkende.

Det var rart at kunne spejle sig en gang imellem i hinanden, hvilket nok giver god mening taget i betragtning, at vi er to unge kvinder."

Tidligere klient hos Emilie:

"Emilie skabte et dejligt rum at være i - hvor der var rart og plads til alle følelser."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Emilie foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Emilie?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned