Esther

Sidst booket: 9 dage siden

Afspil

Jeg interesserer mig meget for, hvordan nutidens kultur stiller os over for en masse "frie" valg, men som også kommer med en række forventninger til, hvad vi skal og bør gøre. Denne dobbelthed skaber et paradoks, som vi må lære at navigere i. Derfor er det vigtigt, at vi finder frem til, hvem vi er og hvad vores egne behov er.


Du vil opleve mig som nærværende og omsorgsfuld, men også ærlig idet jeg håber på at kunne udfordre dig. Jeg går til forløbet med en masse energi, hvor vi sammen udforsker dine udfordringer. Jeg bruger en masse billedlige metaforer, for jeg tror på, at vi husker særligt godt gennem fantasi og billeder.


Jeg leder også gruppeforløbet Kulturclash her i Avilius.

Esther har særlig erfaring med:

Problematiske relationer Rastløshed Mindreværd Bekymringer Finde fokus på egne behov Problemer med at åbne sig op Egne og andres forventninger

"Jeg føler simpelthen det giver så meget god energi at tale med dig. Jeg fik listet nogle ting op, der gjorde det klarere hvor meget jeg har rykket mig siden dengang, og fik også en god snak med min mor."

— Tidligere klient, 24 år

Hvad koster det?

Kun 399,-

Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Esther kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Esther?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Esther:

399,- inkl. gratis forsamtale

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb