Avilius — Gustav Hultquist
Book
en tid!

Gustav Hultquist

 Venteliste

Mød Gustav

Vores relationer er en af de faktorer, der har størst indflydelse på vores livskvalitet. Derfor interesserer jeg mig særligt for, hvordan de kan skabe problemer for os, hvordan de støtter os og hvordan vi får det bedste ud af dem.


Grundlæggende ønsker jeg at skabe et rum, hvor du føler dig tryg ved at udforske og fortælle om dine udfordringer, tanker og følelser. Jeg er af den overbevisning, at du er eksperten på eget liv, hvorfor jeg vil være lyttende og nysgerrig efter, hvordan jeg bedst hjælper dig med at finde frem til de svar, der giver mening for dig.

 Gustav

Gustav har særlig erfaring med:

Relationer
Familie
Usikkerhed
Ensomhed
Kommunikation
Forandringsfrygt
Relationer
Familie
Usikkerhed
Ensomhed
Kommunikation
Forandringsfrygt

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Gustav. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Gustav:

Gustav har været enormt professionel, men har samtidig formået at skabe en afslappende atmosfære, hvilket jeg har sat meget pris på. Han har hjulpet mig og givet mig værktøjer til at håndtere min angst, hvilket har hjulpet mig meget i min hverdag. Jeg vil meget gerne sige tusind tak for din hjælp! Du har arbejdet professionelt og udvist forståelse.

Tidligere klient hos Gustav:

Gustav har givet mig de værktøjer som jeg længe har haft brug for. Selvom alle tingene ikke er løst, så ved jeg nu, hvordan jeg skal forholde mig til dem og acceptere de er der, men ikke nødvendigvis behøver at styre mig.
Han har udfordret mig, når jeg havde brug for det og lyttet når jeg havde noget på hjertet.

Tidligere klient hos Gustav:

Gustav var virkelig imødekommende og formåede at skabe et rum fyldt med forståelse, medfølelse og tryghed. Det var enormt rart at tale med ham. Han udstråler en ro, kan formå at "tune" ind på klientens stemningsleje og formår at balancere mellem rollen som rådgiver/ekspert og facilitator for samtalen.

Alt i alt var det en givende oplevelse og et forløb, der har givet mig nogle meget produktive refleksioner over min egen adfærd og mine tankemønstre. Selvom det var et kort forløb, var det meget brugbart og noget jeg helt sikkert vil tage med mig.

Tidligere klient hos Gustav:

Det har været mit første terapiforløb, så jeg har intet at holde det op mod, men jeg har kun rosende ord til Gustav. Jeg anbefaler Avilius til både venner og kolleger, og kommer igen næste gang skoen trykker.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Gustav foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Gustav?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer