Jonas

Sidst booket: 5 dage siden

â—Ź  1 ledigt forløb

Afspil

Jeg har brugt en del tid på at studere og udforske i praksis, hvilke betingelser, der ofte er nødvendige, før vi oplever velvære, motivation og vækst. Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan komme tættere på at leve liv, som er i overensstemmelse med vores værdier og egne forventninger.


Du vil opleve mig som nysgerrig, lyttende, omsorgsfuld, men også udfordrende. Jeg kan hjælpe dig til at finde nogle ståsteder i livet, som kan være med til at give retning og robusthed.


Jeg finder ofte mig selv vende tilbage til spørgsmålet om, hvad der er det meningsfulde liv. Jeg bruger meget tid på arbejde og studie. Og jeg tænker ofte, at jeg burde se mine bedsteforældre noget mere, få ringet lidt oftere til vennerne, tage på flere dates og høre nogle flere koncerter. Det er en af de balancer, der for mig er den sværeste i livet, for den handler i bund og grund om, hvordan jeg ender med at se tilbage på livet; gjorde jeg de rigtige ting?


Jeg leder ogsĂĄ gruppeforløbet Det meningsfulde liv her i Avilius.

Jonas har særlig erfaring med:

Indre og ydre forventninger/krav Værdiskabelse Retningsløshed Meningstab Sammenligning med andre Selvværdsproblematikker Negative tankemønstre

"Det har været super dejligt at have en tredje part, jeg kunne gĂĄ til for at snakke om alt imellem himmel og jord."

— Tidligere klient, 27 ĂĄr

"Mit forløb med Jonas har gjort en verden til forskel. Han har hjulpet mig i mange aspekter af mit liv. Det har været den bedste og vigtigste beslutning for mig."

— Tidligere klient, 25 ĂĄr

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Jonas kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Jonas?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan ogsĂĄ ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Jonas:

299,- inkl. gratis forsamtale

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene pĂĄ jorden” — Artigeardit, StĂĄ Op GĂĄ Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer