Skriv
til os!

Jonas Schøsler

 Ledige forløb

Mød Jonas

Jeg har brugt en del tid på at studere og udforske i praksis, hvilke betingelser, der ofte er nødvendige, før vi oplever velvære, motivation og vækst. Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan komme tættere på at leve liv, som er i overensstemmelse med vores værdier og egne forventninger.


Du vil opleve mig som nysgerrig, lyttende, omsorgsfuld, men også udfordrende. Jeg kan hjælpe dig til at finde nogle ståsteder i livet, som kan være med til at give retning og robusthed.


Jeg finder ofte mig selv vende tilbage til spørgsmålet om, hvad der er det meningsfulde liv. Jeg bruger meget tid på arbejde og studie. Og jeg tænker ofte, at jeg burde se mine bedsteforældre noget mere, få ringet lidt oftere til vennerne, tage på flere dates og høre nogle flere koncerter. Det er en af de balancer, der for mig er den sværeste i livet, for den handler i bund og grund om, hvordan jeg ender med at se tilbage på livet; gjorde jeg de rigtige ting?


Jeg leder også gruppeforløbet Det meningsfulde liv her i Avilius.

 Jonas

Jonas har særlig erfaring med:

Meningsløshed
Retningsløshed
Tankemønstre
Værdiskabelse
Selvværd
Forventninger
Selvforståelse
Meningsløshed
Retningsløshed
Tankemønstre
Værdiskabelse
Selvværd
Forventninger
Selvforståelse

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Jonas. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Jonas:

Det har været super dejligt at have en tredje part jeg kunne gå til og snakke om alt imellem himmel og jord. Jeg mangler dog ofte retoriske evner til at kunne forklare præcist hvordan jeg har det, hvilke har begrænset min udfoldelse. Det kunne være fedt, hvis der var nogle værktøjer, som kunne understøtte mig med dette. Ellers har det været super godt, og vil helt klar anbefale jer til andre, der står i lignende omstændigheder.

Tidligere klient hos Jonas:

Mit forløb med Jonas har gjort en verden til forskel, han har hjulpet mig i mange aspekter af mit liv. Det har været den bedste og vigtigste beslutning for mig at starte hos Avilius.

Tidligere klient hos Jonas:

Jonas var min femte terapeut - det var et frisk pust at snakke med et ungt menneske der gjorde sig umage og som var “ligesindet”. Han fik mig til at udfordre de negative tanker jeg havde og fik mig til at tro på at jeg er god nok. Jeg har været rigtig glad for at komme der, og regner også med at vende tilbage, når jeg får brug for en at tale med/støtte mig til.

Tidligere klient hos Jonas:

Jeg kan ikke sætte en finger på Avilius. Jeg har særligt været begejstret for den fleksibilitet og lethed, der har været, modsat de psykologpraksiser, jeg er kommet i tidligere. Relationen mellem terapeut og patient føles tryg og uden hierarki.

Tidligere klient hos Jonas:

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente fra den her slags samtaleterapi, da det var min første gang. Forløbet gav mig åndsrum til at tale om ting, jeg ellers ikke vidste, hvem jeg skulle tale med det om.

Det har været en kæmpe støtte at en gang imellem kunne snakke med Jonas om større og mindre ting. Det har givet mig mere overskud og en idé om at samtaleterapi er noget for mig.

Jonas var meget god til at lytte og føre samtalen videre. Der var en god mængde input fra hans side. Er også glad for den positive attitude, Jonas haft gennem forløbet, selv de dage jeg var lidt sen på tiden.

Tidligere klient hos Jonas:

Mit forløb hos Avilius startede på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde mistet retning og var i tvivl om jeg kunne finde en ny. Mine samtaler med Jonas har været udfordrende, interessante, lærerige, udviklende og endda sjove. Det er uden sammenligning den bedste investering jeg har lavet i mit velbefindende meget længe. Så tak for det :‑)

Tidligere klient hos Jonas:

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos jer! Jonas har været utroligt kompetent og hver gang mødt mig i øjenhøjde. Det har virkelig været fantastisk at blive mødt af en person som skabte et trygt rum fra første gang og udviste tillid og medfølelse ved hver samtale. Samtidigt er jeg blevet udfordret på min selvopfattelse og jeg har fået et nyt syn på selvomsorg.

Tak til jer og tak til den den plads Avilius giver unge studerende som mig, hvor pengepungen måske ikke rækker så langt men behovet for terapi stadig er gældende.

Trygge rammer.

Vi arbejder bedst i hyggelige og hjemlige omgivelser. Dine samtaler med Jonas foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Klar på en uforpligtende snak med Jonas?

Du er lige her. På vejen mod at få det bedre. Kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det første skridt er det sværeste.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har spørgsmål eller bare gerne vil vide lidt mere om os – skriv til os her, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed