Avilius | Malthe Jepsen
Book
en tid!

Malthe Jepsen

 Ledige forløb

Mød Malthe

For mig handler samtalen om at udforske den verden, du lever i og alt det vigtige i dit liv. Både det gode og det, der gør ondt. Jeg tror nemlig på, at det kan føre til en dybere forståelse af, hvem man er. Det kræver af mig, at jeg er i stand til at skabe et trygt rum, hvor det er muligt at være i de følelser, som vi alt for ofte gemmer væk. Det vil sige, at målet med samtalen er, at jeg forstår det, du fortæller mig, at vi afdækker nye aspekter af den udfordring, du står overfor, og at det i sidste ende fører til en brugbar forandring i dit liv.

 Malthe

Malthe har særlig erfaring med:

Ensomhed
Usikkerhed
Seksualitet
Relationer
Hjertesorg
Parforhold
Familieproblematikker
Vrede
Ensomhed
Usikkerhed
Seksualitet
Relationer
Hjertesorg
Parforhold
Familieproblematikker
Vrede

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Malthe. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Malthe foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Malthe?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932