Avilius — Mette Svane
Book
en tid!

Mette Svane

 Venteliste

Mød Mette

Ungdommen kan være svær. På den ene side har du et helt liv foran dig, og på den anden side har du allerede levet længe. Måske har du oplevet at være i tvivl om du føler rigtigt, i tvivl om du har taget det rigtige valg eller måske oplevet at være i tvivl om, hvor du er på vej hen. Jeg tror på, at vores følelsesliv er modsætningsfyldt. Vi kan både føle glæde og vrede eller lyst og ulyst på én og samme gang. Måske det er et af kårene ved at være til. Jeg oplever dog også, at det kan være svært at acceptere, at man ikke“bare” føler på en bestemt måde, eller at man ikke føler anderledes.

For mig er det vigtigt at skabe et rum, hvor tvivl, paradokser og kontraster ikke er farlige - men er vigtige for følelsen af at være til. Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt fordomsfrit, ærligt og nærværende. I samtalerne vil vi udforske, hvad der fylder hos dig, og vi vil udforske perspektiver, som du allerede har - men også nye perspektiver, som vi sammen finder i samtalen.

Mit ønske er, at du går fra vores samtaler med en følelse af, at du er tryg ved at være dig.

 Mette

Mette har særlig erfaring med:

Grænsesætning
Seksualitet
Livskriser
Relationer
Tvivl
Utilstrækkelighed
Kærlighed
Grænsesætning
Seksualitet
Livskriser
Relationer
Tvivl
Utilstrækkelighed
Kærlighed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Mette. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Mette foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Mette?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932