Avilius — Rachad Koleilat
Book
en tid!

Rachad Koleilat

 Venteliste

Mød Rachad

Det har altid været vigtigt for mig at forstå, hvorfor vi har det, som vi har det. Jeg tror grundlæggende på, at følelser er vigtige indikatorer, der både afslører vores udfordringer såvel som vores løsninger. Derfor er det vigtigt, at vi tør at lytte til dem, uden fordømmelse eller hurtige fix. I en samtale med mig går vi derfor på opdagelse i dine følelser og tanker, så vi kan finde ind til udfordringens kerne. Når vi har gjort det, kan vi lettere opløse det, som har sat sig fast. Jeg tror på, at hvis vi vil løse en udfordring, må vi starte med at forstå den. Sammen vil vi udforske forklaringer, værktøjer og løsninger.

Du vil opleve mig som fordomsfri, nærværende og lyttende men også som en, der ikke er bange for at udforske de svære sider af os selv.

For mig handler det gode liv ikke om aldrig at have nogle udfordringer, men om at kunne håndtere disse, når de opstår. Ikke desto mindre lever vi i en kultur, der fortæller os, at lykke er vores normaltilstand. Det resulterer ofte i, at vi kan føle os fremmedgjorte, forkerte eller magtesløse, når vi opdager, at det ikke forholder sig sådan. Af samme grund, tror jeg, at mange unge mangler et sted, hvor de frit kan åbne op for, hvordan de egentlig har det. Det vil jeg gerne hjælpe med.

 Rachad

Rachad har særlig erfaring med:

LGTBQ+ 🏳️‍🌈
Kulturstød
Utilstrækkelighed
Ensomhed
Tankemylder
Familie
Relationer
Selvværd
Egenomsorg
Identitet
Skam
Bekymringer
LGTBQ+ 🏳️‍🌈
Kulturstød
Utilstrækkelighed
Ensomhed
Tankemylder
Familie
Relationer
Selvværd
Egenomsorg
Identitet
Skam
Bekymringer

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Rachad. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Rachad:

I en tid, hvor jeg var af den overbevisning, at ingen ville kunne forstå eller hjælpe mig, oplevede jeg at blive grebet af min terapeut. Jeg har følt mig set, hørt og forstået og sidder nu med en række nyttige værktøjer, der gør, at jeg kan "være til" - og mere til.

Tidligere klient hos Rachad:

Rachad har været den største hjælp, jeg nogensinde har fået til at finde mental ro og undgå decideret stress. KÆMPE roser til hans uendelige forståelse og hans brugbare og konkrete øvelser.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Rachad foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Rachad?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb