Rachad

Sidst booket: 5 dage siden

  3 ledige forløb

Afspil

Det har altid været vigtigt for mig at forstå, hvorfor vi har det, som vi har det. Jeg tror grundlæggende på, at følelser er vigtige indikatorer, der både afslører vores udfordringer såvel som vores løsninger. Derfor er det vigtigt, at vi tør at lytte til dem, uden fordømmelse eller hurtige fix. I en samtale med mig går vi derfor på opdagelse i dine følelser og tanker, så vi kan finde ind til udfordringens kerne. Når vi har gjort det, kan vi lettere opløse det, som har sat sig fast. Jeg tror på, at hvis vi vil løse en udfordring, må vi starte med at forstå den. Sammen vil vi udforske forklaringer, værktøjer og løsninger.

Du vil opleve mig som fordomsfri, nærværende og lyttende men også som en, der ikke er bange for at udforske de svære sider af os selv.

For mig handler det gode liv ikke om aldrig at have nogle udfordringer, men om at kunne håndtere disse, når de opstår. Ikke desto mindre lever vi i en kultur, der fortæller os, at lykke er vores normaltilstand. Det resulterer ofte i, at vi kan føle os fremmedgjorte, forkerte eller magtesløse, når vi opdager, at det ikke forholder sig sådan. Af samme grund, tror jeg, at mange unge mangler et sted, hvor de frit kan åbne op for, hvordan de egentlig har det. Det vil jeg gerne hjælpe med.

Rachad har særlig erfaring med:

Familie og relationer Ensomhed og tomhedsfornemmelse Selvværdsproblematikker og egenomsorg Utilstrækkelighedsfølelse Identitet og skam Overvældende tanker og følelser Tankemylder og uro Bekymringer og angst

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Rachad kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Rachad?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Rachad:

299,- inkl. gratis forsamtale

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb