Rebecca

Sidst booket: 3 dage siden

  0 ledige forløb

Afspil

Jeg interesserer mig særligt for, hvad det er for nogle ting, der påvirker vores selvopfattelse og hvilken betydning vores selvopfattelse og selvværd har for vores trivsel og velvære.


Jeg tror, at mange har svært ved at finde ro i, at man er god nok, bare i kraft af den man er og derfor går og taler til sig selv på en måde, som man absolut ikke ville tale til en god ven. Samtidig tror jeg, at mange oplever et pres i forbindelse med, at man skal vide, hvem man selv er og at mange føler et konstant tilstedeværende ansvar for at udvikle sig selv i den ”rigtige” retning. Det kan være overvældende, frustrerende og svært at være i.


Jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe et godt og trygt rum, hvor du kan føle dig tilpas. Jeg vil lægge stor vægt på at skabe et samarbejde, hvor vi sammen finder ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Rebecca har særlig erfaring med:

Overvældende følelser Eksistentielle tanker Kærlighed Uhensigtsmæssig bekymring Negative tanke- og adfærdsmønstre Identitet og selvopfattelse Ensomhed Selvværd og selvtillid

"Jeg var meget tilpas i mit forløb og følte at vi arbejdede med mine ting på en måde, jeg havde brug for. Tusind tak! Det har været et lærerigt og virkelig godt forløb."

— Tidligere klient

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Rebecca kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Rebecca?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Rebecca:

299,- inkl. gratis forsamtale

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer