Avilius — Sedsel Nissen
Book
en tid!

Sedsel Nissen

 Venteliste

Mød Sedsel

Mit store ønske er at hjælpe med at finde ro og hvile i sig selv såvel som sin tilværelse. Derfor ønsker jeg at skabe et ikke-dømmende rum, hvor der er plads til at udforske dine behov og ønsker nærmere. Jeg tror nemlig på, at man kan have behov for at dele sine tanker frit med en anden, så man kan blive klogere på sig selv og sin tilværelse.

 Sedsel

Sedsel har særlig erfaring med:

Identitet
Eksistentielle tanker
Relationer
Selvværd
Tankemønstre
Bekymringer
Identitet
Eksistentielle tanker
Relationer
Selvværd
Tankemønstre
Bekymringer

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Sedsel. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Sedsel:

Jeg har været meget glad for mine samtaler med Sedsel. Hun har været en stor støtte for mig i den her periode jeg har været igennem. Hun har været god til at spørge ind til de rigtige ting og lytte på de rigtige tidspunkter. Også når jeg selv kom til samtalen uden rigtig at vide hvad der var i vejen, fik hun sporet sig ind på og spurgt til de rigtige ting, så jeg forstod hvad der egentlig gik og trykkede mig.

Hun er god til at få skrevet ting ned på tavlen, hvilket har hjulpet mig meget med, at kunne forstå/overskue min situation bedre. Sedsel du har været en kæmpe hjælp, så tak for dig!

Tidligere klient hos Sedsel:

Jeg har været virkelig glad for mit forløb med Sedsel, og jeg har fået rigtig meget ud af det. Både ting, jeg håbede på at få ud af det før jeg startede, men jeg har også fundet ud af mange ting, jeg er blevet overrasket over sammen med Sedsel. Jeg synes generelt Sedsel er virkelig dygtig og et rart menneske, der har givet plads til alle de følelser, jeg selv har været bange for hvordan ville blive modtaget af andre.

Tidligere klient hos Sedsel:

Jeg har virkelig haft en god oplevelse med at starte til terapi i Avilius hos Sedsel. Jeg ville til hver en tid varmt anbefale hende til andre. Sedsel skabte et meget tillidsfuldt og trygt rum, og jeg gik altid derfra med en følelse af, at jeg virkelig havde fået noget ud af det. Tusind tak for det ☺️

Tidligere klient hos Sedsel:

Ekstremt trygt rum, har været meget glad for at gå her.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Sedsel foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Sedsel?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb