Avilius | Signe Lyngholm
Book
en tid!

Signe Lyngholm

 Ledige forløb

Mød Signe

Noget af det fineste, jeg ved, er et menneske, som tør dvæle ved sin egen sårbarhed. Mennesker med modet til at være med de svære følelser i stedet for at lægge dem i glemmeskuffen - selvom det umiddelbart kan virke som en mere effektiv strategi i det samfund, vi er en del af.


Midt i tvivl, bekymring, meningsløshed, sorg eller hvad end, der føles udfordrende ved det at være menneske for dig, eksisterer en særlig mulighed for udforske og lære mere om dig selv. Om din historie og hvad den har bragt med sig. Om dine relationer. Om det unikke ved dig, eller om de træk, som sikkert gælder for de fleste af os.


Jeg synes oftest, det er i samtaler med andre, at udforskningen af os selv bliver mest nuanceret, og nogle gange kan det være forfriskende eller nødvendigt at samtalen foregår med en, man ikke kender.


I en samtale med mig vil du blive mødt som det menneske, du er - med nærvær og nysgerrighed. Det, du har lyst til at dele, er gyldigt og vigtigt; uanset hvad det drejer sig om. Jeg vil gøre mit bedste for at ledsage dig i den rejse, du starter eller allerede er igang med.

 Signe

Signe har særlig erfaring med:

Tvivl
Grænsesætning
Kærlighed
Relationer
Eksistentielle tanker
Sorg
Tvivl
Grænsesætning
Kærlighed
Relationer
Eksistentielle tanker
Sorg

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Signe. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Signe:

"Signe var professionel og lyttede til hvad jeg sagde. Hun kom med nye måder at tænke på mine tanker på, og jeg kunne godt lide de øvelser vi lavede."

Tidligere klient hos Signe:

"Signe har under hele mit forløb været enormt dygtig til at aflæse, hvordan jeg responderer bedst og arbejder med de ting, der fylder i mit hoved. Hun formåede at blande sin stærke faglighed med en venlig, forstående og humoristisk måde at snakke på, hvilket har været den helt rigtige måde for mig. Det gav mig en masse værktøjer, som jeg har draget nytte af til hverdag og som har gjort en forskel. En sand fornøjelse, og en stor anbefaling herfra."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Signe foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Signe?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb