Skriv
til os!

Tamara Hansen

 Venteliste

Mød Tamara

Min tilgang kan sammenlignes med det at lægge et puslespil; jeg vil være opmærksom på din personlige fortælling, så jeg kan danne mig et overblik over brikkerne, deres mønstre og deres mulige kombinationer, hvorefter vi i fællesskab finder ud af samle dem.


Det er mit håb, at min nysgerrighed og bestræbelse på at rede trådene systematisk ud betyder, at du går fra vores samtaler med nye perspektiver samt konkrete og brugbare værktøjer.


Jeg leder også gruppeforløbet Angst her i Avilius.

 Tamara

Tamara har særlig erfaring med:

Angsttanker
Frygt
Relationer
Kommunikation
Barndomstraumer
Opvækst
Selvforståelse
Selvværd
Tankemønstre
Vaner
Motivation
Krop og sundhed
Angsttanker
Frygt
Relationer
Kommunikation
Barndomstraumer
Opvækst
Selvforståelse
Selvværd
Tankemønstre
Vaner
Motivation
Krop og sundhed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Tamara. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Tamara:

Jeg har været igennem et forløb hos Tamara, der på mange måder har ændret hele den måde jeg opfatter mig selv og mine omgivelser på. Forløbet har uden tvivl ændret mit liv. Tamara kunne på kort tid identificere mine grundlæggende problemer, og har givet mig helt konkrete værktøjer som jeg har kunne bruge til at løse mine problemer. Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige om forløbet.

Tamara har altid været utrolig fleksibel og velforberedt, og har kunne huske deltaljer som jeg ikke selv har kunne huske, at jeg har fortalt. Tamara er en meget behagelig person, og jeg har hele tiden følt, at jeg kunne åbne mig op for hende. Tamara er meget forstående og evner, at sætte sig ind i ens sted, hvilket gør at man føler sig tryg i hendes hænder. Jeg kan kun anbefale et forløb med Tamara, og jeg har allerede anbefalet flere, at gå i et forløb hos hende.

Tidligere klient hos Tamara:

Tamara var super god til at sætte mine problemer i et andet perspektiv og gav mig værktøjer til at kunne arbejde med dem. Hvis jeg vender tilbage, vil jeg vælge hende igen :‑)

Tidligere klient hos Tamara:

Tamara er en fantastisk specialist. Hun var altid velforberedt og enormt tilstedeværende, jeg følte mig hørt og forstået. Hun brugte meget metaforer til at forklare forskellige adfærds- og tankemønstre, som var nemme at forstå for mig. Jeg måtte desværre stoppe i terapi men det var utroligt gavnligt og forberedte mig på fremtidige udfordringer i min helingsproces. Jeg er ekstremt taknemlig for al Tamaras arbejde og ville uden tvivl anbefale hende til mine venner.

Tidligere klient hos Tamara:

Det var en fornøjelse at være til terapi hos Tamara. Jeg følte mig fra første gang jeg startede, meget velkommen og forstået i mine problematikker. Selvom hovedproblematikkerne hos mig skiftede og udfoldede sig undervejs, blev de taget imod på en ikke fordømmende måde og med åbne arme. Tamara var også i stand til at udvide min forståelse af stress og angst, så jeg oplevede at mit perspektiv på dette blev eksternaliseret væk fra mig selv og i højere grad blev fokuseret på hvilke mekanismer der gør man kan handle uhensigtsmæssigt når man er i en presset tilstand/periode.

Dette er blandt andre ting, noget jeg tager med mig videre. Den eneste grund til jeg stoppede hos Tamara, var at jeg kom ind i en travl periode. Jeg har anbefalet Avilius med baggrund i mit forløb hos Tamara til andre siden jeg stoppede.

Tidligere klient hos Tamara:

Tamara er en virkelig dygtig terapeut. Hun er velforberedt, vedkommende og kommer både med baggrundsviden for de psykologiske mekanismer og gode værktøjer. Jeg vil uden tvivl anbefale Tamara til andre og har allerede gjort det.

Tidligere klient hos Tamara:

Tamaras kompetencer som terapeut har overgået alle mine forventninger, og jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg overhovedet havde turde at håbe på.
Jeg har i mit forløb overskredet en masse grænser, og Tamara har hele tiden formået at gøre det til en tryg oplevelse (og hun har tilmed givet mig redskaber til at turde at overskride mine grænser udenfor terapiens trygge rum!)

Hun er helt utrolig skarp, og har formået at se sammenhænge og mønstre, som jeg ikke selv havde opdaget, før de blev pointeret.

Derudover er hun særdeles empatisk og godsindet, hvilket virkelig danner varme, sunde og konstruktive rammer for terapiens trygge rum.
Alt i alt har Tamara været den bedste terapeut jeg har mødt (og fremtidige terapeuter skal virkelig klemme ballerne sammen, hvis de skal leve op til Tamara :-) )

Tak for alt!

Tidligere klient hos Tamara:

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Tamara, og jeg følte mig meget sikker og lyttet tolk det rum, vi fik skabt. Jeg har fået relevante værktøjer til at modkæmpe mine problemer, og ved hvordan jeg også skal bruge dem på egen hånd. Er ekstremt tilfreds med hele forløbet.

Tidligere klient hos Tamara:

Jeg har haft nogle rigtig gode og behagelige samtaler med Tamara og hun har været meget lydhør over for mine ønsker gennem forløbet. Enkelte gange tror jeg, at det havde været fordelagtig hvis hun havde taget styring en smule mere under samtalerne - jeg er meget snakkesalig og derfor løb tiden tit fra os uden vi kom igennem dagsordenen.

Trygge rammer.

Vi arbejder bedst i hyggelige og hjemlige omgivelser. Dine samtaler med Tamara foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Klar på en uforpligtende snak med Tamara?

Du er lige her. På vejen mod at få det bedre. Kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det første skridt er det sværeste.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har spørgsmål eller bare gerne vil vide lidt mere om os – skriv til os her, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned