Avilius — Trine Kissmeyer
Book
en tid!

Trine Kissmeyer

 Venteliste

Mød Trine

I en samtale med mig vil du møde ro, tryghed, refleksion og nysgerrighed. Jeg tror på, at måden vi udvikler os på som mennesker, er ved at være sensitive, nysgerrige og rummelige overfor os selv. Denne proces kan være svær og sårbar – men min fornemste opgave er at gå på denne opdagelse sammen med dig. Sammen kan vi tænke højt, stille de spørgsmål der er blevet glemt og zoome ind på, hvorfor vi tænker, handler og føler som vi gør. Jeg ser følelser som livets baggrundsmusik; de må alle sammen være der, for at lyden er harmonisk – men ofte er nogle følelser blevet tilsidesat eller overset i et samfund, der idealiserer fremdrift, lykke og evig udvikling. Hos mig skal vi forsøge at sætte tiden lidt på pause og undersøge, hvordan du egentlig har det.


Når vi er i tvivl, mærker uro eller befinder os i en krise, får vi en unik mulighed for at lære os selv bedre at kende og øge opmærksomheden på den måde, vi er til stede på sammen med andre mennesker. Denne proces vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

 Trine

Trine har særlig erfaring med:

Eksistentielle spørgsmål
Selvomsorg
Hjertesorg
Familieproblematikker
Parforhold
Relationer
Kærlighed
Eksistentielle spørgsmål
Selvomsorg
Hjertesorg
Familieproblematikker
Parforhold
Relationer
Kærlighed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Trine. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Trine foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Trine?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932