Avilius | Viktor Nielsen
Book
en tid!

Viktor Nielsen

 Ledige forløb

Mød Viktor

Tit ved vi godt hvad svaret er på vores udfordringer - men det svar bærer ikke altid den samme vægt når det kommer fra os selv - eller måske har omstændighederne ikke tilladt os, at vi kunne finde det. Hos mig er det derfor vigtigt at skabe et trygt og roligt rum, hvor du får tid og troen tilbage på dig selv, så du bedre kan navigere dine tanker, handlinger og følelser og på den måde finde svar!

Da du er den eneste som lever netop dit liv, betyder det, at du også i sidste ende er eksperten. Derfor vil du fra min side opleve en ikke-dømmende tilgang med anerkendelse og respekt for dig og din nuværende situation. En fordel ved at være samtalepartner med mig er, at jeg ikke har de samme aktier investeret i vores relation, som andre personer i dit liv. Således kan vores relation bygge på en alliance med fokus på dig, hvor du er i højsædet - som ikke vil blive påvirket af tidligere relationer som familie, venner, kæreste mfl.

Jeg glæder mig til at tage imod dig hos Avilius.

 Viktor

Viktor har særlig erfaring med:

Relationer
Eksistentielle tanker
Præstationspres
Sociale evner
Usikkerhed
Kærlighed
Angsttanker
Retningsløshed
Relationer
Eksistentielle tanker
Præstationspres
Sociale evner
Usikkerhed
Kærlighed
Angsttanker
Retningsløshed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Viktor. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Viktor foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Viktor?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues