Avilius | AVILIUS OPEN: Matcha-meditation
Book
en tid!

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Matcha-meditation

Kom med, når vi udforsker mulighederne for selvindsigt gennem en traditional japansk teceremoni.

23. marts 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Matcha-meditation

Kom med, når vi udforsker mulighederne for selvindsigt gennem en traditional japansk teceremoni.

23. marts 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

I den japanske tekultur gemmer sig matcha teen; en pulveriseret grøn te, kendt for sin intense umami, sundhedsmæssige egenskaber og beroligende samt opkvikkende virkning. Den spændende kobling mellem matchateens ceremoni og en guidet meditation, byder os på en oplevelse af ro, balance og indre afkobling. Sing Tehus vil nemlig besøge os d. 23. marts og vil lukke os ind i tilberedningen af matcha-teen som en meditativ praksis i sig selv. Under ceremonien vil vi nyde teen, mens dens beroligende egenskaber omslutter os. Teens høje indhold af catechiner og theaniner vil virke beroligende samt opkvikkende; altså den perfekte koncentrationsskærpende cocktail til at meditere på, inspireret af zenbuddhisternes praksis. 
Med denne te i kroppen vil Emil Grinder-Hansen guide os igennem en meditation. En aften hvor vi kan give slip på indre spændinger og åbne op for intuitionen. Det kræver ingen erfaring, te-ekspertise eller ceremoniske egenskaber - blot et nysgerrigt og åbent sind.

Om Sing Tehus

Sing Tehus er en perle på Værnedamsvej og et besøg værd for enhver te-elsker. De byder på et stort udvalg af te fra hele verden, og er kendt for deres høje kvalitet og enestående smagsvarianter. Deres varme og indbydende atmosfære, giver mulighed for, at udforske de mange forskellige nuancer og aromaer. Her står te-eksperterne med åbne arme for råd og vejledning om de forskellige typer af te, samt deres ekspertise i at tilberede dem. Deres te er håndplukket fra små, uafhængige producenter rundt om i verden, hvilket giver en autentisk og unik oplevelse. De ønsker nemlig at sikre de små producenter, så de kan opretholde en fremtid for næste generation så de gamle te-plantager bevares. Derudover tilbyder de populære te-ceremonier og tesmagninger, hvor du kan lære mere om teen, dens historie og samtidig nyde en afslappende stund i det nærværende hus.

Program

· Velkomst og introduktion
· Indvirkning på krop og sind
· Teceremoni
· Guidet meditation
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 23. Marts kl. 19.00 – 20.30
Pris: 60 kr.
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.
Forplejning: Matcha
Medbring: Behageligt tøj

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues