Avilius | Individuelle samtaler
Book
en tid!

Svære relationer.

Ondt i hjertet.

Indre og ydre forventninger.

FOMO.

Hamsterhjulet.

Frygten for fremtiden.

Søvnløse nætter.

Utilpas i kroppen.

Vi kender til det hele – og vil rigtigt gerne hjælpe.

Kom let i gang.

Det kan være enormt grænseoverskridende at starte til terapi, og det første skridt er uden tvivl det sværeste. Derfor har vi gjort det så let som muligt at komme hurtigt i gang.

Lær os bedre at kende ved at besøge vores profiler. Her kan du booke en tid direkte. Er du i tvivl, så skriv til os via formularen. Så vender vi tilbage indenfor et par dage med et godt match.
Til forsamtalen lærer vi hinanden at kende og sporer os ind på, hvad du har lyst til at bruge forløbet til. Det kan være, at du allerede ved det – og hvis ikke, finder vi ud af det sammen.

Forsamtalen varer 50 minutter og foregår i vores lokale på Vesterbrogade 35. Bor du ikke i byen, tilbyder vi også onlineforløb.
Sammen aftaler vi dit videre forløb, så vi kan arbejde mod din målsætning på en måde, der passer ind i din hverdag — om det er ugentligt, månedligt eller ved behov er helt op til dig.

Vi glæder os til at møde dig!

Team

Mere end et studiejob.

Vi er et hold af psykologistuderende på en fælles mission: at gøre det sjovere og nemmere at være ung i dag.

Mød holdet  →

Tidligere klient hos Oscar:

"Inden jeg startede hos Oscar, havde jeg aldrig været i nogen form for samtaleterapi, og derfor var det i sig selv grænseoverskridende at tage beslutningen og blot det at gå ind af døren var næsten angstprovokerende. Men fra jeg sad i stolen første gang og havde fortalt lidt om hvorfor jeg var kommet, forstod jeg hurtigt, at dette var en vigtig beslutning. Et første skridt mod et liv hvor jeg både er mere i kontakt med mig selv og mine følelser - og endnu vigtigere - et skridt mod en tilværelse hvor jeg bedre evner, at tage vare på mine mest betydningsfulde og nære relationer. Denne åbenbaring, kan i høj grad tilskrives Oscar, som ikke kun faciliterede et trygt rum, men som terapeut (og menneske) også er både omsorgsfuld, tillidsvækkende og opmærksom."

Tidligere klient hos Sophie:

"Meget givende oplevelse, der kommer til at gavne mig utrolig meget fremadrettet!"

Tidligere klient hos Ida:

"Ida har formået at skabe en tryg atmosfære, hvor man føler sig komfortabel med at åbne op. Hun har faciliteret meningsfulde samtaler, og igangsat betydningsfulde refleksioner. Desuden har hun integreret relevante indsigter fra tidligere sessioner eller præsenteret yderligere overvejelser, som hun har reflekteret over siden sidste session, hvilket afspejler professionalisme og en ægte omsorg for hendes klienter. Det var min første oplevelse med terapi nogensinde, og jeg må erkende, at jeg blev enormt positivt overrasket. Mit forløb med Ida har været yderst givende, og jeg kan varmt anbefale Ida og Avilius til andre."

Tidligere klient hos Mathilde:

"Det har bare været en rigtig god oplevelse❤️ jeg glæder mig næsten allerede til at vende tilbage, næste gang skoen trykker."

Tidligere klient hos Cecilie:

"Cecilie skabte et trygt og rart rum, hvor jeg følte at jeg frit kunne dele det jeg havde på hjerte. Det gav mig rigtig meget at have én at dele mine tanker med, som også kunne sætte spørgsmålstegn ved nogle ting og udfordre mit perspektiv på en positiv måde. Alt i alt et super rart og givende forløb, hvor jeg føler jeg har fået mere bevidsthed om mig selv, og også rykket mig :)"

Der er mange gode grunde til at gå i terapi.

Det kan være svært at vide, hvornår man skal opsøge terapi. Her er nogle af de almindelige oplevelser, vi ofte arbejder med i terapirummet.

Ensomhed
Tristhed
Mindreværd
Lavt selvværd
Minoritetsstress
Seksualitet
Hjertesorg
Tomhed
Skam
Tankemylder
Egenomsorg
Usikkerhed
Identitetskrise
Fremmedgørelse
Grænsesætning
Barndomstraumer
Rastløshed
Eksamensangst
Sorg
Perfektionisme
Livskriser

Trygge rammer

Velkommen hjem.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Derfor har vi indrettet vores praksis i en stor og rummelig lejlighed midt i byen.

Book en gratis introsamtale  →

Transparente priser

Her havner dine penge.

399,- er mange penge på et stramt SU-budget. Derfor vil vi gerne vise, præcis hvad vi bruger dem på.

Som samtalepartner i Avilius får man 140 kr. per session – også ved første samtale, som er gratis for dig som klient.

I starten af 2022 fik vi økonomisk råderum til også at kunne tilbyde vores samtalepartnere betaling for 30 minutters forberedelse inden en session.

Hver samtalepartner får derfor i alt 210 kr. per session.

Der er overraskende mange kedelige uforudsete udgifter ved at lave terapi IRL. Det er dyrt at bo på Vesterbro, så den største udgift er husleje.

Dernæst kommer forsikringer og daglige driftsudgifter som internet, kaffe, rengøring, el, vand og varme.

Gode råd er dyre. Én gang om ugen får vi besøg af erfarne eksterne psykologer, der hjælper os med sværere cases, nye problemstillinger og generel udvikling af vores kompetencer, så vi kan blive endnu dygtigere. Det kaldes supervision.

Vi sætter en ære i at tilsidesætte en stor del af budgettet til at få kvalificeret sparring – og det koster cirka 80 kroner per session.

På en god måned tjener vi et lille overskud på de individuelle sessioner. Overskuddet giver os mulighed for at bruge ressourcer på politiske projekter og videreuddannelse til vores samtalepartnere. Det kan du læse meget mere om her.

210 kr.
Løn til din terapeut

Overskud

80 kr.
Supervision

100 kr.
Administration

Første skridt er det sværeste.

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer