Avilius | Kæresteterapi
Book
en tid!

Dig og mig og vi to.

Foto: Klara Kulikova

Til jer, der vil genopdage hvorfor det blev jer.

Der er mange gode grunde til at gå i parterapi.

Nogle kalder det parterapi. Vi kalder det kæresteterapi. Det lyder mere håbefuldt. Hos Avilius arbejder vi forebyggende med jeres problemer, så I kan bygge en endnu bedre og sundere fremtid sammen.

Sex
Tillidsbrud
Utroskab
Fælles udvikling
Tryghed
Fremtidsplaner
Ensomhed
Usikkerhed
Kommunikation

Tidligere par hos Avilius:

"Vi fandt faktisk ud af, at vi havde meget mere til fælles, end vi gik og troede. Og måske var det dét, vi mistede hen ad vejen. Det genfandt vi lidt efter lidt i et forløb hos Avilius."

Tidligere par hos Avilius:

"Jeg synes det var et behageligt rum, Rebekka skabte for os. Det var en virkelig god oplevelse, at opleve at vi godt kunne finde ud af at være i det rum sammen (altså min kæreste og jeg)."

Tidligere par hos Avilius:

"Prisen gjorde, at vi kunne prøve det at gå i terapi af, uden at det kostede os vanvittigt meget. Det gjorde at vi fik gjort det - og på et tidspunkt der var virkelig brugbart for os."

Metode

Størst af alt er kærligheden.

Kæresteterapi er utroligt komplekst. Relationelle dynamikker, konflikthåndtering og kommunikation er nogle af nøgleordene. Vi har udviklet et pensum specifikt om de temaer, som er obligatorisk at læse, inden man kaster sig ud i disciplinen i Avilius.

Trygge rammer.

Når I føler jer hjemme, taler I mere frit. Derfor foregår sessionerne med dig og din partner i vores hyggelige og rummelige lejlighed midt på Vesterbro.

Praktisk

Prisen afspejler 90 minutters terapi. Fordelt på to personer er det 300 kr. i timen.

Alle par er forskellige – så det er deres forløb naturligvis også. Nogle par har behov for et par enkelte samtaler, mens andre kommer forbi en gang om måneden. Vi anbefaler som minimum fem sessioner til at starte med, så vi rigtigt kan nå at komme i dybden.

Det første skridt er det sværeste.

Men husk, I er på vej til at gøre parforholdet bedre.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer