Avilius | Events
Book
en tid!

Events

Fremtidige events

Kom med, når vi træder ind i grænselandet og udforsker det intime rum til Q&A og klubaften med Avilius og Klub Venus.
Kom til snigpremiere på SALON - en ny eventserie fra Avilius, der dedikerer en hel aften til at dykke ned i én af de mange følelser, vi oplever i løbet af et liv – denne aften i samarbejde med Aveny-T i forlængelse af forestillingen Grubleren.
Trænger du til et pusterum, hvor du kan male tid og sted væk? Drømmer du om at have tiden til at aktivere din kreative muskel? At komme væk fra bimlen og bamlen? Så glæd dig til vi får besøg af Anton Funck d. 11. oktober!

Tidligere events

Hvorfor står du nøgen på Nørrebrogade? Hvorfor falder du ned fra taget? Hvorfor sidder du igen om det grønne bord? Kom og opdag potentialet i vores drømme og lær at bruge dem som et redskab til personlig udvikling.
D. 10. august får vi besøg af Nanna fra Dare: Body & Mind, som dykker ned i forbindelsen mellem stress og kroppen gennem et kropsterapeutisk perspektiv.
Den 27. juli indstiller vi linsen på alle de finurligheder, som flirten indebærer og taler om, hvordan vi opretholder en god relation til os selv i de flygtige relationer. 💞
Kanonhalløj har inviteret Mathilde, Sophie og Isak ind på pakhuset på Tisvildeleje st. til en snak om festivalblues!
Avilius er igen i år på Folkemødet. Kom med på tidsrejse, når vi løser den fremtidige trivselskrise i ungdommen anno 2050!
Avilius er igen i år på Folkemødet! Kom med og hør medstifter Oliver Herlitschek give sit bud på fremtidens arbejdsplads for Generation Z.
Vi får d. 15. juni besøg af den inspirerende forfatter Sebastian Nathan, som lukker os ind i skriften som et terapeutisk redskab.
Avilius er igen i år på Folkemødet. Generation Z er ensomme som aldrig før – i Rip Fællesskabet finder vi ud af hvorfor!
1. juni tager Klub Venus og Avilius snakken om alt det, der gør os sårbare, i tvivl, trygge og frie, når vi træder ind i det intime seksuelle rum.⁠
Vi får d. 24. besøg af Shabnam Azizi, som vil indvie os i den kropslige og meditative praksis af NADA. Det er en metode, som udføres med fem tynde og sterile nåle, som forsigtigt placeres i specifikke punkter på hvert øre. I trygge rammer får vi mulighed for at opleve en forstærket forbindelse til vores krop og sind.
Kom med, når vi udforsker mulighederne for selvindsigt gennem en traditional japansk teceremoni.
Vi får d. 23. februar besøg af Olivia Andreasen, som vil stille os uden for de ydre stimulanser, og iagttage det som foregår indeni. Vi skal igennem yoga, lydbad og refleksive øvelser som afsæt for et lærerigt og spændende pusterum.
Vil du lære, hvordan vi med auditive værktøjer kan lindre smerte, stress og forstærke tilknytningen til os selv? Så tag med, når vi lukker op for en introduktion til musikterapeutisk bevidsthedsændring.
Tre meditationer til dig, der har brug for at stoppe op, komme ned og kigge indad – uanset erfaring. Vi får d. 8. december besøg af Emil Grinder, der vil holde rummet for os og guide os gennem tre meditationer.
AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde – denne gang står den i kunstens tegn.
AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde. Vi starter stærkt ud med den spændende disciplin, man kalder breathwork!
Avilius debuterer på Folkemødet! I Zoomer vs. Boomer stiller vi to paneler op for hinanden – og tager imod dilemmaer fra både babyboomerne og generation Z. Kom og hør, om vi kan hjælpe hinanden på tværs af generationerne!
Vi er stolte af at kunne præsentere vores anden halvårlige udstilling. Denne gang går den under det mundrette navn SOMMERUDSTILLING og har som altid til formål at bringe ung, moderne kunst ud i verden via vores vægge.
I denne udgave af Avilius Talks fortæller den anmelderroste forfatter Glenn Bech om sin bog 'Farskibet' til Eskild. Vi snakker om, hvordan giftig maskulinitet gennemsyrer vores samfund og hænger sammen med traumer. Vi snakker om hvordan bogen blev til, og ender i kroge som tilknytning, hårde terapeutiske samtaler og humor. Vi snakker om boomergenerationen der er ved "at smuldre for øjnene af os".
Vi er glade for at kunne annoncere forårsudstillingen Det Enogtyvende Foraar, præsenteret af og i Avilius med kuration af Ida Glitre.
I denne episode taler Eskild med Gry Stokkendahl Dalgas, der med en prisvindende samling af digte, optegnelser og breve tegner et transkønnet perspektiv.
I samtale med URO udforsker vi, hvordan musik kan bruges til at sætte ord på svære følelser, i en verden hvor alting går stærkt, samt hvordan kan den bruges som et middel til at opbygge relationer og styrke sociale sammenhænge. Lyt med på en spændende samtale, hvor URO fortæller ærligt og åbent om hans egen musik, samt hans syn på det at være ung i 2021.
Den gode gamle klimakrise er nemlig blevet glemt til fordel for coronakrisen, mener Selma Montgomery. Vi inviterede klimaaktivisten ind til en snak om permakriser.

Er Avilius det rigtige for dig?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues