Avilius | Events
Book
en tid!

Events

Fremtidige events

Kom og udforsk den svære grænsesætning i det intime rum med Avilius og Klub Venus d. 28. august. Vi snakker ind i, hvordan personlige grænser spiller en afgørende rolle i vores seksuelle relationer og interaktioner.
Kom og udforsk fordelene og ulemperne ved den seksuelle frigørelse med Avilius og Klub Venus d. 25. september. Vi snakker ind i, hvordan personlige grænser spiller en afgørende rolle i vores seksuelle relationer og interaktioner.
Kom og udforsk vores seksuelle selvforståelse med Avilius og Klub Venus d. 25. oktober. Vi skal sammen inspirere, arbejde med og reflektere over vores egen erotiske intelligens i et trygt rum.
Kom og udforsk den komplekse relation mellem nydelse og skam med Avilius og Klub Venus d. 23. november. Vi kaster lys på, hvordan vores eget seksuelle selvværd er præget af denne konstante friktion og finder ud af, hvordan vi kan arbejde med den.

Tidligere events

Vi har bedt seks unge danske kunstnere om at komponere hver deres lydtapet, som vi afspiller til dig, der har brug for en pause fra virvaret på pladsen.
I 2025 åbner Avilius igen op for gruppeforløb. Informeret af fem års indsigter fra individuel terapi skal vi skabe et tilbud, der bremser hyperindividualiseringen og styrker fællesskabsfølelsen – og vi skal bruge din hjælp.
Vi har bedt seks unge danske kunstnere om at komponere hver deres lydtapet, som vi afspiller til dig, der har brug for en pause fra virvaret på pladsen.
At være ung på Folkemødet indebærer nye overvældende oplevelser. Vi skaber et trygt rum, hvor vores terapeuter besvarer alle dine spørgsmål!
Vi har bedt seks unge danske kunstnere om at komponere hver deres lydtapet, som vi afspiller til dig, der har brug for en pause fra virvaret på pladsen.
Kom og print din egen manifestation for fremtiden på en genbrugt t-shirt, hoodie eller skjorte!
Kom til samtalesalon hos Avilius, hvor vi denne gang tager hånd om vreden og hvordan den påvirker os.
Kom til croquisaften hos Avilius, hvor vi ser på kroppens skønhed og udforsker forskellige perspektiver af den menneskelige form og udtryk.
Kom til samtalesalon hos Avilius og få livsenergien tilbage i selskab med vores kyndige kærlighedsorakler.
Har du mistet noget, du troede var *forever*? Kom til samtalesalon hos Avilius og få livsenergien tilbage i selskab med vores kyndige kærlighedsorakler.
Ordene klimaangst og klimastress er blevet kollektive termer for en rationel frygt for fremtiden – til næste SALON dykker vi ned i ubehaget og lærer at håndtere de komplekse følelser, klimakrisen bringer med sig.
Vi kan nok alle sammen genkende nuancer af, ikke at vide, hvor vi skal hen. Så hvordan kan vi bruge retningsløsheden som et positivt værktøj? Hvordan kan vi lære at identificere vores mål, vide hvornår vi skal tage en pause, og forstå vores egne forventninger til fremtiden?
Er det altid den samme velkendte sang, der spiller, når vi ser på vores krop? Den 25. oktober får vi besøg af Sophie Ohmsen, som er en inspirerende akrylmaler og fysioterapeut. Hun vil give kroppen nye farver, for at bryde disse fastlåste mønstre og med en kreativ og positiv tilgang.
Er du ung og psykisk påvirket af de tragiske angreb på civile i Palæstina og Israel? På mandag d. 23 oktober fra 18 – 20 åbner vi vores døre for alle unge, der har et behov for at få afløb for tanker og følelser.
Trænger du til et pusterum, hvor du kan male tid og sted væk? Drømmer du om at have tiden til at aktivere din kreative muskel? At komme væk fra bimlen og bamlen? Så glæd dig til vi får besøg af Anton Funck d. 11. oktober!
Kom med, når vi træder ind i grænselandet og udforsker det intime rum til Q&A og klubaften med Avilius og Klub Venus.
Kom til snigpremiere på SALON - en ny eventserie fra Avilius, der dedikerer en hel aften til at dykke ned i én af de mange følelser, vi oplever i løbet af et liv – denne aften i samarbejde med Aveny-T i forlængelse af forestillingen Grubleren.
Hvorfor står du nøgen på Nørrebrogade? Hvorfor falder du ned fra taget? Hvorfor sidder du igen om det grønne bord? Kom og opdag potentialet i vores drømme og lær at bruge dem som et redskab til personlig udvikling.
D. 10. august får vi besøg af Nanna fra Dare: Body & Mind, som dykker ned i forbindelsen mellem stress og kroppen gennem et kropsterapeutisk perspektiv.
Den 27. juli indstiller vi linsen på alle de finurligheder, som flirten indebærer og taler om, hvordan vi opretholder en god relation til os selv i de flygtige relationer. 💞
Kanonhalløj har inviteret Mathilde, Sophie og Isak ind på pakhuset på Tisvildeleje st. til en snak om festivalblues!
Avilius er igen i år på Folkemødet. Kom med på tidsrejse, når vi løser den fremtidige trivselskrise i ungdommen anno 2050!
Avilius er igen i år på Folkemødet! Kom med og hør medstifter Oliver Herlitschek give sit bud på fremtidens arbejdsplads for Generation Z.
Vi får d. 15. juni besøg af den inspirerende forfatter Sebastian Nathan, som lukker os ind i skriften som et terapeutisk redskab.
Avilius er igen i år på Folkemødet. Generation Z er ensomme som aldrig før – i Rip Fællesskabet finder vi ud af hvorfor!
1. juni tager Klub Venus og Avilius snakken om alt det, der gør os sårbare, i tvivl, trygge og frie, når vi træder ind i det intime seksuelle rum.⁠
Vi får d. 24. besøg af Shabnam Azizi, som vil indvie os i den kropslige og meditative praksis af NADA. Det er en metode, som udføres med fem tynde og sterile nåle, som forsigtigt placeres i specifikke punkter på hvert øre. I trygge rammer får vi mulighed for at opleve en forstærket forbindelse til vores krop og sind.
Kom med, når vi udforsker mulighederne for selvindsigt gennem en traditional japansk teceremoni.
Vi får d. 23. februar besøg af Olivia Andreasen, som vil stille os uden for de ydre stimulanser, og iagttage det som foregår indeni. Vi skal igennem yoga, lydbad og refleksive øvelser som afsæt for et lærerigt og spændende pusterum.
Vil du lære, hvordan vi med auditive værktøjer kan lindre smerte, stress og forstærke tilknytningen til os selv? Så tag med, når vi lukker op for en introduktion til musikterapeutisk bevidsthedsændring.
Tre meditationer til dig, der har brug for at stoppe op, komme ned og kigge indad – uanset erfaring. Vi får d. 8. december besøg af Emil Grinder, der vil holde rummet for os og guide os gennem tre meditationer.
AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde – denne gang står den i kunstens tegn.
AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde. Vi starter stærkt ud med den spændende disciplin, man kalder breathwork!
Avilius debuterer på Folkemødet! I Zoomer vs. Boomer stiller vi to paneler op for hinanden – og tager imod dilemmaer fra både babyboomerne og generation Z. Kom og hør, om vi kan hjælpe hinanden på tværs af generationerne!
Vi er stolte af at kunne præsentere vores anden halvårlige udstilling. Denne gang går den under det mundrette navn SOMMERUDSTILLING og har som altid til formål at bringe ung, moderne kunst ud i verden via vores vægge.
I denne udgave af Avilius Talks fortæller den anmelderroste forfatter Glenn Bech om sin bog 'Farskibet' til Eskild. Vi snakker om, hvordan giftig maskulinitet gennemsyrer vores samfund og hænger sammen med traumer. Vi snakker om hvordan bogen blev til, og ender i kroge som tilknytning, hårde terapeutiske samtaler og humor. Vi snakker om boomergenerationen der er ved "at smuldre for øjnene af os".
Vi er glade for at kunne annoncere forårsudstillingen Det Enogtyvende Foraar, præsenteret af og i Avilius med kuration af Ida Glitre.
I denne episode taler Eskild med Gry Stokkendahl Dalgas, der med en prisvindende samling af digte, optegnelser og breve tegner et transkønnet perspektiv.
I samtale med URO udforsker vi, hvordan musik kan bruges til at sætte ord på svære følelser, i en verden hvor alting går stærkt, samt hvordan kan den bruges som et middel til at opbygge relationer og styrke sociale sammenhænge. Lyt med på en spændende samtale, hvor URO fortæller ærligt og åbent om hans egen musik, samt hans syn på det at være ung i 2021.
Den gode gamle klimakrise er nemlig blevet glemt til fordel for coronakrisen, mener Selma Montgomery. Vi inviterede klimaaktivisten ind til en snak om permakriser.

Er Avilius det rigtige for dig?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned