Fordi vores generation ikke trives. Unges mentale sundhed er dalende — så vi har taget sagen i egen hånd.

For fremtidens skyld.

Hvorfor Avilius?

Alt for mange unge ender i et limbo, når det handler om deres mentale sundhed. De har ikke råd til at opsøge hjælp udenom det offentlige sundhedssystem – men er heller ikke behandlingskrævende nok til at få hjælp hos lægen. Og så er de bange for at snakke om deres problemer, fordi det er tabubelagt at have rod i sindet og ondt i sjælen. Det gør vi op med i Avilius.

Fordi:
Avilius tilbyder:
Privat terapi er for dyrt
SU-venlige priser
Mangel på relevant perspektiv
Ung-til-ung rådgivning
Overdreven fokus på lidelser
Naturlig, kontinuerlig selvudvikling
Systemet hjælper for sent
Tid og råd til at tage tingene i opløbet

Vores metoder

Menneskehjernen er et komplekst væsen. At løse og udforske personlige problematikker kræver næsten altid en unik metode. Alligevel møder vi i vores generation mange af de samme udfordringer. Vi har fundet frem til fem fremgangsmåder, der virker i kampen mod mistrivsel:

Empati

Vi er unge – ligesom dig. Vi ved, hvilke udfordringer der kendertegner vores generation og hvilken betydning perfekthedskulturen, præstationssamfundet og sociale medier har for vores mentale trivsel.

Vejledning

Det vigtigste for os er, at du selv kommer frem til de beslutninger, der er rigtige for dig. Med råd og vejledning undersøger vi forskellige perspektiver – men det er dig, der bestemmer over livet og dets mange muligheder.

Støtte

Hos Avilius får du en partner, som kan give dig en hjælpende hånd i de situationer, der er svære at stå i alene. Det at være i et rum, hvor man kan sige alt højt og få anerkendt sine tanker og følelser er en kraftfuld oplevelse.

Udforskning

I psykologiens verden lærer man ved at tale om sig selv. Når du indgår i et terapeutisk forløb, vil du lære din psyke og krop bedre at kende – og lære, hvordan de to spiller sammen for at opnå et stærkt og sundt mentalt helbred.

Alliance

Hjørnestenen af ethvert terapeutisk forløb bygger på det, man i psykologien kalder den terapeutiske alliance – et fortroligt, fordomsfrit og tillidsfuldt rum, hvor din terapeut ikke dømmer og vurderer, men snarere lytter og perspektiverer dine oplevelser.

Trygge rammer

Trivsel behøver ikke at foregå på en briks. Hos Avilius er du ikke patient, men menneske. Vores lejlighed på Vesterbro er lys, hjemlig og rummelig. Sådan arbejder vi bedst.

Hvem står bag?

Advisory Board

Faezeh er autoriseret psykolog med speciale i klinisk psykologi og traumatologi og uddannet både fra Pars University og Københavns Universitet. Faezeh er Avilius' faglige supervisor og blev i 2002 autoriseret af Socialministeriet.

Peter er CMO i Coop.dk, bestyrelsesmedlem i Dansk Markedsføring og jurymedlem for blandt andet Dansk Erhvervs E-handelspris og Danish Digital Awards.

Steen har en kandidat i Økonomi fra Københavns Universitet. Han har en baggrund i den finansielle sektor og har siden 2007 arbejdet som selvstændig, bl.a. med enkelte bestyrelsesposter.

Ann har over ti års erfaring med mediebranchen i salg og kommercielt fokuserede lederstillinger hos blandt andet Aller Media, TV2 og Discovery.

Mads er uddannet fra CBS i Management of Innovation and Business Development. Han arbejder som Business Intelligence Consultant i SteelSeries. Han er desuden stifteren bag mikrokogebogen.dk, der hjælper landets studerende med mikroøkonomi.

Roberta er uddannet fra Oxford University med en Ph.d. i bioteknologi. Til daglig arbejder hun som Global Market Manager i den danske virksomhed FOSS, hvor hun har ansvaret for den globale forretning i analyseinstrumenter.

Etik og henvisning

Vi er en gruppe af studerende — ikke psykologer. Derfor kender vi vigtigheden af at kunne identificere, når en klients problematik er for alvorlig for vores kompetencer.

Ugentlig supervision med Faezeh Zand, autoriseret psykolog og post-doc. ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet, sikrer at alle cases bliver behandlet forsvarligt — eller henvist til psykiater, psykolog eller læge efter behov.

Finansiering

Avilius startede i august 2019 som et selvfinansieret projekt, supporteret af et par SU-lån til at betale regningerne. I maj 2020 vandt vi 25.000 kr. til en fundraising-konkurrence supporteret af Tuborgfondet.

I dag har virksomheden en sund økonomi, der er dedikeret til at udvikle Avilius til gavn for unges mentale trivsel :)

Tak

til Sylvester Hindersson, Simon Størup, Lukas Morio, Yu Zhao, Martin Ejstrup, Daniel Emanuel, Elias Taxgaard, Anna-Regitze Vejby Voss, Bjarke Vejby, Jakob Eriksen, Phillip Pfeiffer, Nik Arthur, Sebastian Thorsted, Josephine Michaëlis og Mutti ❤️

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned