Avilius | AVILIUS OPEN: Psyken i bevægelse
Book
en tid!

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Psyken i bevægelse

D. 10. august får vi besøg af Nanna fra Dare: Body & Mind, som dykker ned i forbindelsen mellem stress og kroppen gennem et kropsterapeutisk perspektiv.

10. august 2023 · 19 – 21 · 80 kr.

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Psyken i bevægelse

D. 10. august får vi besøg af Nanna fra Dare: Body & Mind, som dykker ned i forbindelsen mellem stress og kroppen gennem et kropsterapeutisk perspektiv.

10. august 2023 · 19 – 21 · 80 kr.

Kan du også høre lyden af hverdagsklokken, der nærmer sig? Måske lyden af ny start, endnu et semester, nyt job, eller den velkendte hverdag. Derfor er det vigtigt, at imødekomme den potentielle stress, så vores indre kan følge med de ydre forandringer.


Vi vil udforske, hvordan stress kan sætte sig i vores kroppe, og hvordan vi kan bruge yoga som et terapeutisk redskab til at afhjælpe og forebygge stressrelaterede symptomer.

Om Dare: Body & Mind

Dare: Body & Mind er drevet af Nanna, som gennem sin kropsterapeutiske yogauddannelse er inspireret af at arbejde med sammenhængen mellem krop og sind for at styrke vores mentale sundhed. Nannas kropsterapeutiske perspektiv i yogaen betyder, at hun ikke har fokus på smidighed, men at forstå hvorfor kroppen er stiv og hvilken stagneret energi som ligger bag spændingen. Hun arbejder med kroppen for at forstå sindet og ser derfor kroppen som vores helt eget landkort over vores mentale tilstand.

Program

· Velkomst og lande i rummet
· Introduktion til Kropsterapeutisk yoga
· Yoga 
· Spørgsmål, tanker og afrunding
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 10. august kl. 19.00 – 21
Pris: 80 kr.
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.

OBS: Meget få pladser!

I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned