Avilius | Avilius OPEN: Skriveterapi med Sebastian Nathan
Book
en tid!

Tilbage til events

Avilius OPEN: Skriveterapi med Sebastian Nathan

Vi får d. 15. juni besøg af den inspirerende forfatter Sebastian Nathan, som lukker os ind i skriften som et terapeutisk redskab.

15. juni 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

Tilbage til events

Avilius OPEN: Skriveterapi med Sebastian Nathan

Vi får d. 15. juni besøg af den inspirerende forfatter Sebastian Nathan, som lukker os ind i skriften som et terapeutisk redskab.

15. juni 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

I en hektisk verden, hvor vores tanker og følelser kan have svært ved at finde udtryk, kan skrivning være en transformerende måde at give slip på følelserne og lade dem flyde ud af fingrene. Sebastian Nathan guider os gennem to skriveøvelser, der hjælper os med at fordybe os i det indre landskab. Han vil dele sin indsigt i, hvordan skrivning kan blive et terapeutisk rum, hvor vi kan udforske, lege og bruge vores ord til en udvidet selvforståelse. I vores trygge rammer har vi mulighed for at bruge øvelsen til os selv eller dele vores oplevelse med gruppen. Det kræver ingen skrivefærdigheder – kun nysgerrighed og lysten til at udforske skrivningens potentiale.

Om Sebastian Nathan

Sebastian Nathan er uddannet på Forfatterskolen, hvor han i 2021 gjorde sin debut med den anmelderroste digtsamling "Honey Moon". Han indkredser tematikker som break-up, forelskelse og sorg, som hele tiden bærer nærværet og skønheden i sig. Han er også medforfatter på bogen “HJERTET ER EN FOLD MED HESTE”, som er et projekt, som giver et indblik i, hvad det vil sige at være tilknyttet psykiatrien. Sebastian kan om nogen male et nuanceret billede af tilstedeværelsen i alle dets facetter. Han tør udfordre samfundets normer og opmuntrer til en mere åben og medfølende tilgang til det indre liv.

Program

· Velkomst og lande i rummet
· Introduktion til Sebastian Nathan
· Skriveøvelse 1
· Skriveøvelse 2
· Spørgsmål, tanker og afrunding
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 15. juni kl. 19.00 – 20.30
Pris: 60 kr.
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.
Bemærk: Vi har papir og skriveredskaber til rådighed, men hvis du vil opbevare øvelsen i dit eget personlige kammer, kan du medbringe din notesbog eller dagbog.

I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Portræt: Coco Ardal

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues