Avilius | Avilius OPEN: Vintermeditationer
Book
en tid!

Tilbage til events

Avilius OPEN: Vintermeditationer

Tre meditationer til dig, der har brug for at stoppe op, komme ned og kigge indad – uanset erfaring. Vi får d. 8. december besøg af Emil Grinder, der vil holde rummet for os og guide os gennem tre meditationer.

8. december 2022 · 19 – 21 · 40 kr.

Tilbage til events

Avilius OPEN: Vintermeditationer

Tre meditationer til dig, der har brug for at stoppe op, komme ned og kigge indad – uanset erfaring. Vi får d. 8. december besøg af Emil Grinder, der vil holde rummet for os og guide os gennem tre meditationer.

8. december 2022 · 19 – 21 · 40 kr.

Trænger du allerede en lille pustepause fra juleræset? Eller synes du bare, at det lyder spændende og rart med et par timer i fordybet nærvær i et trygt fællesskab?

Vi får d. 8. december besøg af Emil Grinder, der vil tage dig igennem en hyggelig og lærerig meditationsaften. Emil vil holde rummet for os og instruere tre meditationer på hhv. lyde, åndedrættet og kærlig-venlighed.

Begivenheden er for alle, der kunne trænge til at stoppe op, komme ned i kroppen og kigge indad. Man behøver altså ingen forhåndserfaring med meditation for at deltage eller følge instruktionerne, blot nysgerrighed og et åbent hjerte.

Om Emil

Emil Grinder-Hansen er 27 år og snart færdiguddannet psykolog fra KU. Emil er en erfaren udøver og formidler af meditation. Han har en fast daglig meditationspraksis, tager minimum et par gange om året på stilhedsretræte for at vedligeholde og fordybe sin praksis og har dertil taget flere kurser indenfor mindfulness og meditation. Emil faciliterer desuden meditationer i facebookgruppen ”Meditation på psykologi Københavns Universitet”, der er åben for alle, også selvom du ikke er studerende.

Program

· Velkomst
· Instrueret meditation på lyde
· Instrueret meditation på åndedrættet
· Instrueret meditation på kærlig-venlighed
· Vi deler vores oplevelser og stiller spørgsmål
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 8. december kl. 19.00-21.00
Pris: 40 kr.
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.

Vi sørger for et behageligt sted at sidde, men foretrækker du fx. at ligge på yogamåtte, må du meget gerne medbringe din egen.


I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb