Avilius | Avilius OPEN: Yoga, lydbad og intentioner
Book
en tid!

Tilbage til events

Avilius OPEN: Yoga, lydbad og intentioner

Vi får d. 23. februar besøg af Olivia Andreasen, som vil stille os uden for de ydre stimulanser, og iagttage det som foregår indeni. Vi skal igennem yoga, lydbad og refleksive øvelser som afsæt for et lærerigt og spændende pusterum.

23. februar 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

Tilbage til events

Avilius OPEN: Yoga, lydbad og intentioner

Vi får d. 23. februar besøg af Olivia Andreasen, som vil stille os uden for de ydre stimulanser, og iagttage det som foregår indeni. Vi skal igennem yoga, lydbad og refleksive øvelser som afsæt for et lærerigt og spændende pusterum.

23. februar 2023 · 19 – 20:30 · 60 kr.

Vi er konstant omringet af indtryk fra mennesker omkring os. Telefoner, musik, nyheder, byrummet. Alverdens muligheder, vi skal tage stilling til. Hvis omgivelserne har forgrebet sig på vores indre velvære, kan vi komme til at nedprioritere det indre check-in.

Vi får d. 23. februar besøg af Olivia Andreasen, som vil stille os uden for de ydre stimulanser, og iagttage det som foregår indeni. Hun bruger yoga, lydbad og refleksive øvelser som afsæt for et lærerigt og spændende pusterum. Det bliver en aften i et trygt fællesskab, hvor vi bremser for hverdagens hastighed og lader kroppens blide bevægelser sætte fokus på den nuværende indre tilstand.

Derfor kræver det ingen erfaringer eller færdigheder at deltage, da alle med et nysgerrigt sind, kan komme lige som de er.

Om Olivia

Olivia Stamatakos er en erfaren yoga udøver og instruktør. Hun har gennem hendes yogauddannelse i Guatemala vedligeholdt og fordybet sig i kroppen og sindets samhørighed. Hendes nysgerrighed på det indre har udvidet horisonterne, hvor kurser i astrologi, massage og reikihealing har gjort hendes praksis diverst og spændende. Den kropslige bevidsthed er ifølge Olivia noget, der kræver selvomsorg og åbenhed, hvilket kan give os adgang til at mærke hvad der oprigtigt nærer os. For hende personligt, er det indre check-in afgørende for at kunne give plads til hverdagens små og store udfordringer. Olivia faciliterer events og giver ud af hendes færdigheder via Instagram og The Olive Farm Project.

Program

· Velkomst og landing i rummet
· Yoga flow
· Lydbad
· Refleksionsøvelse
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 23. februar kl. 19.00-20.30
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.
Forplejning: Ingefærshots og te
Medbring: Yogamåtte, notesbog og behageligt tøj


I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues