Avilius | Folkemøde-debat: Zoomer vs. Boomer
Book
en tid!

Tilbage til events

Folkemøde-debat: Zoomer vs. Boomer

Avilius debuterer på Folkemødet! I Zoomer vs. Boomer stiller vi to paneler op for hinanden – og tager imod dilemmaer fra både babyboomerne og generation Z. Kom og hør, om vi kan hjælpe hinanden på tværs af generationerne!

18. juni 2022 · 17 – 17:45 · Gratis

I Zoomer vs. Boomer stiller vi to paneler op for hinanden. Det ene panel består af såkaldte "zoomere", unge fra Generation Z, født mellem 90erne og 10erne. Her emmer det af ung, idealistisk virketrang – men også mange bekymringer om fremtiden, klimaet og deres egen mentale trivsel. I det andet panel finder vi "boomerne", den modne generation født mellem 40erne og 60erne. Her er der masser af klogskab på livet – men selv den erfarne generation har sine store spørgsmål. Vi hjælper hinanden på tværs af generationerne med de store spørgsmål om fortiden, nutiden og fremtiden. Forhåbentlig finder vi frem til, at generationskløften ikke er så dyb endda. Og hvem ved, måske kan vi faktisk lære noget af hinanden! Zoomer vs. Boomer præsenteres af Avilius og Saga. Saga er en partineutral ungdomsbevægelse, hvor mærkesagerne bestemmes af medlemmerne.

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb