Avilius | Ida Hummer
Book
en tid!

Ida Hummer

 Ledige forløb

Mød Ida

Mit navn er Ida. Jeg vil kunne hjælpe og guide dig der, hvor du står i livet lige nu. I mit rum er der plads til at snakke om lige netop dét, du bærer rundt på. Intet er forkert eller for småt til at blive talt om. Du er velkommen uanset, om du står med en konkret udfordring eller har brug for sparring til at lære dig selv bedre at kende. Jeg vil trække på metoder og øvelser, der passer til din unikke situation og dine behov.


Det kan sommetider være svært at være et ungt menneske. Det kender jeg selv til. Tvivl, tankemylder, forventninger, overvældelse, følelser. Det kan være vanskeligt at finde rundt i.


Det kan føles befriende at dele ens tanker med et andet menneske, som lytter, er til stede og er nærværende. Jeg vil i fællesskab med dig kunne undersøge nye tanker, perspektiver og måder at leve på.


I min tilgang til terapi, tager jeg det hele menneske i betragtning – både biologiske, psykologiske og sociale aspekter. Samspillet mellem krop, sind og omgivelser. Derudover er jeg i min fritid interesseret i yoga, meditation, dans og kost, der kan bidrage til at skabe et liv i balance.


Lad os tage en indledende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.


🇬🇧 Ida also offers therapy in English.

 Ida

Ida har særlig erfaring med:

Identitet
Studietvivl
Skilsmisse
Selvværd
Kærlighed
Sorg
Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Stress
Identitet
Studietvivl
Skilsmisse
Selvværd
Kærlighed
Sorg
Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Stress

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Ida. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Ida foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Ida?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer