Avilius | Isak Høeg Wiemann
Book
en tid!

Isak Høeg Wiemann

 Ledige forløb

Mød Isak

Ofte kan vi have så svært ved at være til stede i de følelser og tanker, der fylder vores indre, at vi undgår at lære os selv at kende.


I vores samtale vil vi udforske og udfordre dette indre liv, med det formål, at gå et skridt nærmere mod at lære at forstå og nyde din egen indre verden.

Herefter følger den ydre verden med. Når vi udvikler relationen til os selv, vil vi udvikle vores tilstedeværelse i relationen til andre. En forudsætning for at opnå sunde, kærlige og gensidigt tilfredsstillende relationer er, at vi har en kærlig relation til os selv.

Jeg tror på, at den største udvikling sker, når vi giver os selv plads til at vise de mest sårbare sider af os selv og oplever at blive grebet af os selv og andre med omsorg og forståelse. Derfor ligger jeg stor vægt på, at det terapeutiske rum skal være et sted hvor du kan reflektere og ytre dig lige som du vil – uden filter.


Du er eksperten i dit liv og terapien vil derfor tage udgangspunkt i det der er vigtigt for dig. Vi vil i fællesskab undersøge, hvordan vi bedst muligt kan arbejde med dine problematikker på en måde, som giver mening for dig.

Isak har særlig erfaring med:

Grænser
Relationer
Selvværd
Vrede
Selvkritik
Ensomhed
Præstationsangst
Grænser
Relationer
Selvværd
Vrede
Selvkritik
Ensomhed
Præstationsangst

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Isak. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Isak foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Isak?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932