Avilius Bloggen | Om ideologi og økonomi
Book
en tid!
Avilius Bloggen

Om ideologi og økonomi

Hvordan vi skaber en bedre arbejdsplads, bedre ydelser, hjælper endnu flere unge og samtidig sørger for, at vi kan eksistere mange år endnu.

Skrevet 10/12/21 af Oliver Herlitschek

Foto af Jenny Amdi

Avilius Bloggen

Om ideologi og økonomi

Hvordan vi skaber en bedre arbejdsplads, bedre ydelser, hjælper endnu flere unge og samtidig sørger for, at vi kan eksistere mange år endnu.

Skrevet 10/12/21 af Oliver Herlitschek

Foto af Jenny Amdi

Kære fremtidige klient i Avilius,

Fra 1. januar 2022 stiger prisen på individuelle samtaler. En drastisk beslutning, som vi rigtigt gerne vil forklare lidt mere om.

Vi har nu gennem to år arbejdet med den mission, der startede det hele – nemlig at forebygge mistrivsel og gøre psykologisk hjælp mere tilgængeligt for så mange unge som muligt.

Det er heldigvis stadig vores mission.

En mission, der er vokset og vokset i takt med at behovet også er det. Alene i år har vi haft over 1800 samtaler med fortvivlede, ligesindede unge, der har rakt ud med ønsket om at tale med nogen om det, de går og føler.

Passionen for missionen bliver ved med at vokse her på Avilius – så næste år vil vi gerne hjælpe endnu flere unge.

Men for at gøre det, skal vi have et økonomisk bæredygtigt fundament.

Fra 1. januar 2022 vil individuelle samtaler altså koste 399,- i stedet for 299,-.

Det er selvfølgelig en ret drastisk prisstigning, og derfor synes vi det er naturligt at forklare, hvor de ekstra 100 kr. havner.

I korte træk vil pengene blive fordelt på to af de poster, vi altid arbejder på at forbedre:

Lidt til de ansatte

En stor del vil gå til at aflønne din samtalepartner for den forberedelse, de gør sig før og efter din samtale. Udover samtaler er der nemlig en masse frivilligt arbejde, vi indtil videre ikke havde råd til at aflønne. Det drejer sig fx. om journalføring, supervision med andre terapeuter og psykologisk research.

Med prisstigningen kan vi tage et lille skridt og betale samtalepartnerne for den forberedelsestid, der er nødvendig inden hver samtale.

...og lidt til de udsatte

Resten vil vi geninvestere i de organisationer og firmaer som tager over, hvor vi ikke kan være med. I Avilius vægter vi faglighed meget højt og har derfor en meget lille talent pool. Psykologistudiet kræver et af landets højeste snit. Det resulterer på den ene side i nogle uhyre dygtige samtalepartnere, men gør også, at vi ender med at være en utroligt homogen flok med mange af de samme erfaringer, historier og perspektiver. Vi vil bruge tid, midler og energi på at skabe og pleje samarbejdsaftaler med fx. minoritetsorganisationer, patientforeninger og andre grupper, der kan alle de ting, vi ikke selv kan – for at skabe et stærkere netværk og sikre, at alle får den rigtige hjælp.

Vi bygger lige nu på næste version af hjemmesiden, der vil inkludere et roadmap over de interne tiltag, vi arbejder på – og hvordan vi griber det an.

Vi glæder os til at kunne skabe en bedre arbejdsplads, bedre ydelser, hjælpe endnu flere unge og samtidig sørge for, at vi kan eksistere mange år endnu.

Hvis du har tanker om prisstigningen, som du gerne vil dele, så er du velkommen til at henvende dig til os.

Første samtale er stadig gratis, og priserne på gruppeterapi og andre ydelser stiger ikke.

Tusind tak for din forståelse.

Kærlige hilsner,

Oliver Herlitschek og Jonas Schøsler
Stiftere af Avilius

Velkommen til Avilius!

Et terapihus for unge, af unge. Vi laver individuel terapi og gruppeterapi til dig, der har brug for nogen at tale med.

Random artikler

29/02/20

Hvornår glemte vi hinanden?

Livets uendelige ræs virker pludseligt meningsløst, hvis man ikke stopper op og tænker over, hvorfor vi ræser, som vi gør.

Skrevet af Esther Safir

Foto af Jonas Villadsen

25/01/24

Kunsten at være alene

Alenehed og ensomhed kan være en kompleks dans mellem et bevidst valg om at være alene og følelsen af ensomhed. Hvornår er aleneheden en lystbetonet pause, og hvornår opstår ensomhedens uønskede skygge?

Skrevet af Caroline Lautrup

Foto af Emma Surya

Avilius Bloggen

Er Avilius det rigtige for dig?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues