Skriv
til os!

Mathilde Riemer

 Ledige forløb

Mød Mathilde

Mit navn er Mathilde, jeg er 26 år og har erfaring indenfor en række psykologiske områder. Særligt er jeg optaget af, hvordan vi som mennesker placerer os i forhold til verden omkring os, og jeg tror på, at du er eksperten i dit eget liv. Derfor vil jeg gerne, sammen med dig, udforske de udfordringer, du kommer med. Her stiller jeg mig som medspiller, der gennem empatisk lytning, respekt og åbenhed hjælper dig til nye perspektiver og retning på det, der ellers kan synes svært og uoverkommeligt.

 Mathilde

Mathilde har særlig erfaring med:

Pårørende af syge/døde
Trivsel
Angst
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Stress
Arbejde
LGBTQ+
Familieproblematikker
Pårørende af syge/døde
Trivsel
Angst
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Stress
Arbejde
LGBTQ+
Familieproblematikker

Metode

Godt fra start.

I vores første samtale sporer vi os ind på hinanden, så vi får skabt et trygt og behageligt rum. Her udforsker vi sammen dine udfordringer og taler om, hvad du gerne vil opnå med terapien. På den måde kan jeg tilpasse samtalerne præcis efter dine behov og sikre mig, at du får det ud af det, du ønsker.

Gennemgående vægter jeg åbenhed, respekt og tryghed højt i mine samtaler, da jeg har erfaret, at det er afgørende for et godt terapiforløb.

Trygge rammer.

Vi arbejder bedst i hyggelige og hjemlige omgivelser. Dine sessioner med Mathilde foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Hos Avilius koster en samtale med en psykolog 800 kr. – det er cirka 30% billigere end hos den gennemsnitlige privatpraktiserende psykolog.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Mathilde?

Kontakt os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det første skridt er det sværeste.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har spørgsmål eller bare gerne vil vide lidt mere om os – skriv til os her, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb