Avilius | Mathilde Riemer
Book
en tid!

Mathilde Riemer

 Ledige forløb

Mød Mathilde

Hej, jeg hedder Mathilde Riemer, og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. I min terapi kan du forvente, at jeg altid møder dine problematikker med respekt, åbenhed og nysgerrighed. Hos mig kan man både komme med konkrete, afgrænsede problemstillinger og større, uafklarede eller mere flyvske. Det vigtigste er, at vi sammen behandler problematikkerne med omsorg, og at jeg gennem vores samtaler hjælper til at finde vej i det, der ellers kan synes svært og uoverkommeligt.

 Mathilde

Mathilde har særlig erfaring med:

Pårørende af syge/døde
Trivsel
Angst
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Stress
Arbejde
Familieproblematikker
Pårørende af syge/døde
Trivsel
Angst
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Stress
Arbejde
Familieproblematikker

Metode

Godt fra start.

I vores første gratis samtale spørger jeg åbent og bredt ind til dig, din problematik og dine forventninger til vores forløb. Det gør jeg, så vi sammen får skabt det bedst mulige fundament for at arbejde med de sammenhænge, den retning og de løsninger, der giver mening for dig.


Jeg arbejder ud fra evidensbaserede metoder og modtager løbende supervision og efteruddannelse.

A, tidligere klient hos Mathilde:

"Min første oplevelse med terapi! Det var til stor gavn for mit mentale helbred. Mathilde guidede mig til at udforske nogle af mine udfordringer og blive meget mere bevidst om mig selv."

S, tidligere klient hos Mathilde:

"Jeg har oplevet store, positive ændringer over den senest tid, hvor jeg har været i terapi."

W, tidligere klient hos Mathilde:

"Jeg har efter gennem mit forløb hos Mathilde fundet ro i - og forstået de ting, der skabte uro og forvirring i mit liv. Mathilde er både lyttende, enormt vedkommende og super god til at facilitere en naturlig samtale, hvor du kan få hjælp med det, der tynger dig."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Mathilde foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Mathilde, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Mathilde?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932