Avilius — Ninna Thuris
Book
en tid!

Ninna Thuris

 Ledige forløb

Mød Ninna

Hej, mit navn er Ninna og jeg er 30 år. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en solid erfaring i en bred vifte af psykiske problemstillinger. Jeg har specialviden indenfor stressbehandling, personlighedstest og lederudvikling, men jeg kan hjælpe med mange forskellige udfordringer på baggrund af min erfaring indenfor psykologiens verden. Jeg kan eksempelvis også hjælpe med udfordringer i dit parforhold, lavt selvværd, perfektionisme, hvis du har svært ved at sætte grænser eller sige fra og meget mere.


Terapi kan hjælpe hvis du befinder dig i en vanskelig periode i dit liv men også selvom du ikke er i krise, men gerne vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt. Jeg tilpasser altid mine forløb til den enkelte klients situation og jeg arbejder med mange forskellige greb og redskaber, i takt med at vi bliver klogere på hvad der virker for dig. I hvert forløb trækker jeg på min store psykologiske faglighed, til at skabe den forandringer og udvikling du ønsker. Mine forløb er funderet i åbenhed, empati og tillid, så du trygt kan gå på opdagelse i dig selv.

 Ninna

Ninna har særlig erfaring med:

Angst
Stress
Arbejde
Forsømmelse
Coaching
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Helbred
Pårørende af syge/døde
Selvskade
Seksuelt misbrug
Trivsel
Vrede
Spiseforstyrrelser
Familieproblematikker
Seksualitet
Angst
Stress
Arbejde
Forsømmelse
Coaching
Konflikthåndtering
Depression
Sorg
Helbred
Pårørende af syge/døde
Selvskade
Seksuelt misbrug
Trivsel
Vrede
Spiseforstyrrelser
Familieproblematikker
Seksualitet

Metode

Godt fra start.

Til den første samtale udforsker vi sammen dine udfordringer og hvad du gerne vil opnå med terapien. På den måde tilpasser jeg samtaleforløbet specifikt til din situation og ønsker om forandring.


Mine forløb er funderet i åbenhed, tryghed og tillid og mit valg af metoder er skræddersyet til dig og dine behov.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Ninna foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Hos Avilius koster en samtale med en psykolog 1000 kr. – det er en dyrere ydelse, fordi lønnen som psykolog er væsentlig højere end som samtalepartner.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Ninna?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues