Avilius | Ninna Thuris
Book
en tid!

Ninna Thuris

 Ledige forløb

Mød Ninna

Hej, mit navn er Ninna og jeg er 30 år. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en solid erfaring i en bred vifte af psykologiske problemstillinger. Min opgave som psykolog er at være en neutral og professionel tredje, der hjælper dig med at forstå og håndtere dine indre tilstande af konflikt, uro, tankemylder, skam eller en specifik problemstilling. I terapien vil jeg hjælpe dig til nye indsigter og du vil få værktøjer, der kan hjælpe dig der hvor du står. Min målgruppe er alle køn i aldersgruppen 20-35 år.


Efter et forløb hos mig, vil du være mere afklaret, stå stærkere og mere autentisk i dig selv og kunne se nye handlemuligheder. Terapi kan nemlig hjælpe dig hvis du befinder dig i en vanskelig periode i dit liv men også selvom du ikke er i krise, men gerne vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt. Jeg tilpasser altid mine forløb til den enkelte klients situation og jeg arbejder med mange forskellige greb og redskaber, i takt med at vi bliver klogere på hvad der virker for dig. I hvert forløb trækker jeg på min store psykologiske faglighed, til at skabe den forandring og udvikling du ønsker. Mine forløb er funderet i åbenhed, empati og tillid, men jeg vil også udfordre dig, når det er nødvendigt.


Jeg glæder mig til at møde dig :‑)

 Ninna

Ninna har særlig erfaring med:

Stress
Angst
Depression
Familieproblematikker
Relationelle problematikker
Parforhold
Pårørende til syge/døde
Forsømmelse
Trivsel
Arbejde
Konflikthåndtering
Sorg
Seksuelt misbrug
Seksualitet
Coaching
Traumer
Diagnoser
Eksistentielle spørgsmål
Frivillig barnløshed
Selvværd
Perfektionisme
Grænser
Stress
Angst
Depression
Familieproblematikker
Relationelle problematikker
Parforhold
Pårørende til syge/døde
Forsømmelse
Trivsel
Arbejde
Konflikthåndtering
Sorg
Seksuelt misbrug
Seksualitet
Coaching
Traumer
Diagnoser
Eksistentielle spørgsmål
Frivillig barnløshed
Selvværd
Perfektionisme
Grænser

Metode

Godt fra start.

Til den første gratis samtale udforsker vi sammen dine udfordringer og hvad du gerne vil opnå med terapien. På den måde tilpasser jeg samtaleforløbet specifikt til din situation og ønsker om forandring.


Mine forløb er funderet i åbenhed, tryghed og tillid og mit valg af metoder er skræddersyet til dig og dine behov.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Ninna foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Ninna, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Ninna?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb