Avilius | Mette Svane Kraft
Book
en tid!

Mette Svane Kraft

 Ledige forløb

Mød Mette

“Hvad der er, må være” er grundsætningen i mit terapeutiske arbejde. Hvad der er af følelser, tanker og paradokser er velkomne i rummet med mig. Jeg arbejder ud fra en tese om at målet med terapi ikke nødvendigvis er at du skal være glad alle døgnets timer, men snarere at du skal opleve ro i dine følelser og at du oplever tryghed til at turde tage de første skridt i retningen af noget nyt og uudforsket.


I rummet med mig vil du opleve nysgerrighed på netop dig, men du vil også opleve en psykolog, der tør udfordre de perspektiver, vi kan gøre os om os selv, andre og verdenen, så din oplevelse nuanceres og så du tør træde ud i nye måder at være i verdenen på.


Jeg arbejder særligt med dysfunktionelle mønstre i relationer, grænseoverskridelser, tvivl og angst. Men allervigtigst er, at du kommer med det, du har på hjerte uagtet om det passer ind i disse kasser eller ej.


Hos mig kan du komme med en specifik og afgrænset problematik, men du kan også komme med ønsket om forandring, uden at vide endnu hvor det skal føre os hen.

 Mette

Mette har særlig erfaring med:

Grænsesætning
Angst
Relationer
Parforhold
Tvivl
Familieproblematikker
Seksualitet
Sexarbejde
Grænseoverskridelser
Selvindsigt
Eksistens
Samvittighed
Vrede
Grænsesætning
Angst
Relationer
Parforhold
Tvivl
Familieproblematikker
Seksualitet
Sexarbejde
Grænseoverskridelser
Selvindsigt
Eksistens
Samvittighed
Vrede

Metode

Godt fra start.

I vores første samtale udforsker vi, hvad du har på hjerte og af hvilke grunde du er kommet. Vi afdækker hvad der er vigtigt for dig, hvilke forventninger du har og hvordan jeg forestiller mig at kunne bidrage til at din udfordring på sigt fylder mindre.


Jeg afstemmer min metode til dine behov. I nogle tilfælde fungerer jeg som sparringspartner og i andre tilfælde som ekspert. Det afhænger af, hvad du har brug for. Min praksis er særligt inspireret af psykodynamiske og eksistentielle metoder.

S, tidligere klient hos Mette:

"Jeg elskede at have Mette at snakke med."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Mette foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Mette, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Mette?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932