Avilius | Marie Louise Lund
Book
en tid!

Marie Louise Lund

 Ledige forløb

Mød Marie Louise

I samtale med mig inviteres du ind i et ærligt og åbent rum, hvor vi kan tale om alt, der ligger dig på sinde. Jeg er særligt interesseret i eksistentielle temaer, som omfatter alt fra livets store spørgsmål om tro, håb og kærlighed til hverdagslige overvejelser om beslutninger og tvivl. Jeg vil gøre mit bedste for at lytte og udfordre, og sammen vil vi tilpasse forløbet, så det passer til dig.


Livet er fuldt af glæder og sorger. Det er vigtigt, spændende og udfordrende at tale om disse. Det er heldigt at have mulighed for at gå i terapi. Og jeg synes, at du, som griber denne mulighed, er modig. Jeg ser frem til at støtte og være med dig på din rejse. Det er hårdt arbejde. Men der er så meget at lære om sig selv og livet. Det glæder jeg mig til, at vi skal gøre sammen.

 Marie Louise

Marie Louise har særlig erfaring med:

Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Kærlighed
Bekymringer
Studietvivl
Parforhold
Relationer
Drømme
Forventninger
Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Kærlighed
Bekymringer
Studietvivl
Parforhold
Relationer
Drømme
Forventninger

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Marie Louise. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Marie Louise foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Marie Louise?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned