Avilius | Mathilde Bager
Book
en tid!

Mathilde Bager

 Ledige forløb

Mød Mathilde

Det absolut vigtigste for mig er at skabe et kærligt og omfavnende rum, hvor du føler dig tryg i, at vi i fællesskab kan reflektere og udforske, hvad end du har på hjerte. I mine øjne er intet hverken for stort eller småt, og jeg vil altid møde dig med en lyttende, hjertevarm og nysgerrig tilgang.

Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi tør udforske os selv samt de svære følelser og udfordringer, som ungdommen kan indebære – men det er ofte nemmere sagt end gjort. Bekymringer og følelser som utilstrækkelighed, frygt og tvivl kan være overvældende, og det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at mærke efter. Jeg tror derfor, at vi unge har en tendens til at miste forbindelsen til os selv – og den vil jeg gerne hjælpe dig med at genetablere. Jeg ønsker derfor, at samtalen med mig skal være et frirum, hvor du i trygge omgivelser får mulighed for at gå på opdagelse i dine tanker og følelser, så vi i fællesskab kan udforske forklaringer og løsninger på din konkrete udfordring.

 Mathilde

Mathilde har særlig erfaring med:

Utilstrækkelighed
Kærlighed
Relationer
Selvværd
Retningsløshed
Præstationspres
Bekymringer
Perfektionisme
Utilstrækkelighed
Kærlighed
Relationer
Selvværd
Retningsløshed
Præstationspres
Bekymringer
Perfektionisme

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Mathilde. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Mathilde foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Mathilde?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932