Avilius | Cecilie Kornum
Book
en tid!

Cecilie Kornum

 Ledige forløb

Mød Cecilie

Det kan føles helt vildt tosset at eksistere. At være kaptajn på et skib, der er dit ejet, men aldrig sådan helt have fået besked på, hvilken destination, skibet sejler imod.

Det at leve sit eget lokale liv og samtidig forholde sig til globale fænomener i en verden, der indeholder en enorm mulighedsrigdom, som stiller krav til en uendelig række af valg, kan godt være enormt forvirrende, overvældende og tvivlsfremkaldende.

Derfor kan det være rart at have nogen at dele sine tanker med. I vores samtaler vil jeg hjælpe dig på vej til at finde hoved og hale i det, du har brug for, vi snakker om. Jeg vil møde dig og de ting, du kommer med, med nysgerrighed, omsorg og respekt. I mit space er der plads til dig, lige hvor du er. Der er plads til at have grineflip den ene gang og at fælde en tåre den næste; til at være max forvirret; og til at være åben, ærlig og sårbar. Og til potentielt at finde en eller anden form for mening i det hele – eller alternativt finde ud af, at der måske slet ikke behøver at være en mening?

Uanset hvad, glæder jeg mig meget til at møde dig.

 Cecilie

Cecilie har særlig erfaring med:

Eksistens
Kvartvejskriser
Retningsløshed
Ensomhed
Krop
Mindreværd
Tvivl
Bekymringer
Seksualitet
Relationer
Kærlighed
Sorg
Konfliktskyhed
Overspringshandlinger
Samvittighed
Skam
Fremmedgørelse
Eksistens
Kvartvejskriser
Retningsløshed
Ensomhed
Krop
Mindreværd
Tvivl
Bekymringer
Seksualitet
Relationer
Kærlighed
Sorg
Konfliktskyhed
Overspringshandlinger
Samvittighed
Skam
Fremmedgørelse

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Cecilie. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

B, tidligere klient hos Cecilie:

"Cecilie skabte et trygt og rart rum, hvor jeg følte at jeg frit kunne dele det jeg havde på hjerte. Det gav mig rigtig meget at have én at dele mine tanker med, som også kunne sætte spørgsmålstegn ved nogle ting og udfordre mit perspektiv på en positiv måde. Alt i alt et super rart og givende forløb, hvor jeg føler jeg har fået mere bevidsthed om mig selv, og også rykket mig :)"

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Cecilie foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Cecilie?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb