Avilius | Oscar Lui Bjerre
Book
en tid!

Oscar Lui Bjerre

 Ledige forløb

Mød Oscar

Det er helt normalt at gøre og sige ting for at fremstille sig selv i et bestemt lys og leve op til andres forventninger, fordi vi har brug for omverdenens anerkendelse af, at vi gør det rigtige og er gode nok som vi er. Når vi har det svært og mærker et behov for at tale med nogen om det, kan det dog have at gøre med, at vi er så optagede af at blive gode nok i andres øjne, at vi ikke lever vores liv i overensstemmelse med hvem vi i virkeligheden er og de ønsker vi selv har for vores eget liv.


At leve i overensstemmelse med sit sande jeg er rigtigt, rigtigt svært. Hvordan ved man, hvem man inderst inde er og hvilke ønsker man egentlig har for sit liv? Og hvordan finder man modet og styrken til at stå ved hvem man er, når dette kan indebære at være anderledes, skuffe andre eller skabe konflikt? At tage denne opgave på sig alene er ofte en for stor mundfuld, hvorfor jeg inviterer dig til at lade mig følge og støtte dig i den rejse det er, at lære sig selv at kende og forholde sig til sit liv.


Du vil opleve mig som varm og jordnær, og relationen mellem os som værende tryg, fortrolig og ligeværdig. Vores samarbejde vil foregå på dine præmisser, ensbetydende med at det vi taler om, og måden vi gør det på, tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, således at forløbet bliver så givende og meningsfuldt for dig som muligt.

 Oscar

Oscar har særlig erfaring med:

Konfliktskyhed
Angst
Eksistentielle spørgsmål
Skam
Stress
Relationer
Ansvar
Jalousi
Misbrug
Parforhold
Selvindsigt
Tristhed
Konfliktskyhed
Angst
Eksistentielle spørgsmål
Skam
Stress
Relationer
Ansvar
Jalousi
Misbrug
Parforhold
Selvindsigt
Tristhed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Oscar. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Oscar foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Oscar?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues