Avilius | Jost Friis
Book
en tid!

Jost Friis

 Ledige forløb

Mød Jost

Hvor er det sejt, at du overvejer terapi. Det synes jeg virkelig. Det kan nemt blive en god investering i dit liv. Det kan være drøn svært at finde ud af alverdens udfordringer i livet - store som små. Og nogle gange kan det være altafgørende bare at blive støttet.

I mit samtalerum vil du opleve nysgerrighed, varme og faglighed. Jeg tilpasser mine samtaler efter hver enkelt klient, så det bliver så behagelig og givende en samtale som muligt.

Som din terapeut er det vigtigste for mig, at du altid føler dig hørt og forstået. Hos mig vil terapien være et samarbejde, hvor vi sammen opnår de forandringer, du ønsker. Jeg vil være en aktiv medspiller, der giver dig redskaber til at takle dine udfordringer, så du opnår den bedst mulige livskvalitet.


🇳🇴 Jost tilbyder også terapi til norsktalende

🇬🇧 Jost also offers therapy in English

 Jost

Jost har særlig erfaring med:

Livsvalg
Parforhold
Angst
Stress
Hjertesorg
Kræft
Seksualitet
Svære følelser
Konfliktskyhed
Skilsmisse
Livsvalg
Parforhold
Angst
Stress
Hjertesorg
Kræft
Seksualitet
Svære følelser
Konfliktskyhed
Skilsmisse

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Jost. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Jost foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Jost?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932