Avilius | Ban Shiwalia
Book
en tid!

Ban Shiwalia

 Ledige forløb

Mød Ban

Der er noget helt unikt og enestående ved mennesker, når de evner at selvreflektere over deres egen livssituation. Jeg tror på, at selvreflektion kan føre til en større selvbevidsthed som betyder, at det bliver nemmere for dig, at forstå dine følelser, tanker og handlinger.

Under selvreflektionen kan der komme en masse værdifulde spørgsmål frem, som jeg finder særligt relevante at dykke ned i: Hvordan ser min indre dialog ud, og hvad former den? Hvilke mønstre gentager jeg i mine relationer? Hvordan afspejler mine værdier sig i min adfærd?

I samtaler med mig, er der plads til den frie tanke og de flersidede spørgsmål. Du ville blive mødt af en neutral og varm samtalepartner som imødekommer dig for det mennesker, du er. Vores samtaler tager drejninger alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov, og min opgave bliver til enhver tid at tilpasse mig dine behov.


🇬🇧 Ban also offers therapy in English.

 Ban

Ban har særlig erfaring med:

Selvindsigt
Præstationspres
Forventningspres
Perfektionisme
Stress
Selvværd
Relationer
Grænsesætning
Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Religion og tro
Selvindsigt
Præstationspres
Forventningspres
Perfektionisme
Stress
Selvværd
Relationer
Grænsesætning
Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Religion og tro

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Ban. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Ban foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Ban?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned