Avilius | Gruppeforløb
Book
en tid!

Livet er en holdsport.

Eskild, Jonas, Malthe og Emil på gåtur i Sverige.

Kære dig,
Vores grupper er midlertidigt sat på pause, mens vi finder ud af, hvordan vi kører dem på den helt rigtige måde. Indtil da kan vi anbefale at starte et forløb i individuel terapi. Kh Avilius 💖

Gruppeterapi målrettet det gode ungdomsliv.

Stærkere sammen.

Vi tror ofte, at vores problemer er helt unikke. Men faktisk er de fleste af dem en helt naturlig del af den menneskelige oplevelse. Det er bare én af grundene til, at gruppeterapi er mere effektivt end individuel terapi.

Individuel terapi er...
Gruppeterapi er...
ét enkelt fokuspunkt
mange forskellige perspektiver
styret af terapeutens metodik
påvirket af hele gruppens erfaringer
SU-venligt (399,- per session)
endnu billigere (fra 300,- per session)

Næste holdstart: Venteliste

Selvværd

Selvværdet er vores mentale immunforsvar, og ligesom vores fysiske kan vi træne det stærkere. I gruppen udveksler vi oplevelser og lærer om forskellige værktøjer til at styrke det sunde selvbillede.

Læs mere  →

Tidligere deltager i Selvværd:

"Helt igennem positiv oplevelse, som oversteg mine forventninger. Jeg har taget meget læring med mig, som jeg ikke havde før forløbet. Især de konkrete praktiske tips, samlet med teorien og at vi vendte konkrete problemer vi allesammen havde. <3"

Tidligere deltager i Selvværd:

"For det første kunne jeg virkelig godt lide, hvordan det var en balance mellem snak og at lære mere teoretisk viden. Det giver en masse gode værktøjer og tanker til fremover i forhold til hvis det bare havde været at snakke. Derudover var frekvensen af møderne rigtig god. En uge er lige præcis nok til at man kan nå at reflektere og lægge mærke til ting. Generelt føler jeg mig virkelig godt klædt på til fremover med gode ting at tænke over og gode, håndgribelige værktøjer at have med mig. Jeg var også vild med størrelsen på gruppen. Ret perfekt."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Hos Avilius har jeg følt mig grebet i et meget trygt rum, som har gjort det muligt for mig at dykke ned i mig selv på en helt ny måde. Med uformelle og rare omgivelser har jeg følt mig totalt sikker i at dele min historie, og jeg er hver gang blevet mødt med omsorg og medfølelse. Jeg kan kun sige rare ting om min oplevelse!"

Tidligere deltager i Selvværd:

"Rigtig givende forløb med trygge og rare rammer, hvor der er plads til alle lige der, hvor vi var på dagen. Utrolig lærerigt og virkelig godt formidlet på en måde, der er forståeligt for alle. God balance mellem at lære og lytte - og selv at skulle prøve at anvende det i ens eget liv. Både fedt med at tage eksempler op i gruppen, men også at få 'lektier' til næste gang, så vi også fik tid til at reflektere mere over nogle ting."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Gruppelederne har formået ar skabe et trygt, uformelt og afslappet rum, hvor man uden tøven kunne dele sin historie. De har fået mig til at føle mig set, og jeg oplever, at jeg er blevet hjulpet og hørt, hver gang jeg har ytret mig. Tiden er løbet fra os et par gange, men det har ikke gjort mig noget :)"

Tidligere deltager i Selvværd:

"Avilius er et sted, hvor man for meget få penge får en meget professionel behandling under trygge rammer. Jeg vil også nævne, at man får ekstremt meget ud af det, ligegyldigt hvor man mener, man ligger på selvværdsskalaen."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Jeg tror virkelig, at mange unge vil have gavn af sådan et forløb. Især i lyset af vores samfund, men også bare for at lære sig selv bedre at kende. Det er utrolig givende at være i en gruppe, da jeg har lært meget af bare at lytte til andres tanker og refleksioner."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Jeg var vild med de forskellige perspektiver og redskaber, som jeg fik igennem forløbet. fx. billedet om vores slot og de lukkede rum, mig og ikke-mig, egenomsorg og grænser."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Det var helt vildt for fedt og rart. Jeg fik lært så meget mere om selv, og hvordan jeg skal gribe situationer an, som jeg synes var svære. Jeg har fundet ud af en masse om, hvordan jeg også skal håndtere tidligere situationer. Jeg har fået et helt andet syn på dem nu."

Tidligere deltager i Selvværd:

"Jeg syntes ikke der var noget, man kunne havde gjort bedre. Det hele spillede bare. Jeg kunne godt lide, at man fik nogle øvelser til hver gang, så man fik udøvet de ting, man lavede. Men de kunne godt havde taget lidt mere hånd om de øvelser vi fik, selvom de gjorde det med nogle af dem. Men de glemte også nogle gange at snakke om dem."

Tidligere deltager i Angst:

"Det fungerede super godt det at være i en gruppe, fremfor individuel terapi. Det gjorde, at man havde nogle at spejle sig i, og man følte sig derfor ikke alene og mærkelig med sin angst."

Tidligere deltager i Angst:

"Der så lettende, at forløbet er enormt billigt sammenlignet med praktiserende private psykologer, og hvor konstruktivt og meningsfuldt forløbet samtidig er."

Tidligere deltager i Angst:

"Det var en skøn og lærerig oplevelse, som har givet mig nye værktøjer og perspektiver til at forstå og håndtere min angst."

Tidligere deltager i Angst:

"Jeg oplevede at føle mig hørt og grebet i den måde min angst kommer til udtryk på, samt få udvidet min horisont gennem de andre gruppemedlemmers oplevelser med angst."

Tidligere deltager i Angst:

"Jeg oplevede at blive opmærksom på mine destruktive tanker, usunde handlingmønstre og at forstå teorien bag min angst."

Tidligere deltager i Kærlighed og parforhold:

"Grupperforløbet har givet mig indsigt og fornyet perspektiv på et stort tema i mit liv. Det har hjulpet mig til til at finde ro og opnå en større forståelse for mine egne reaktionsmønstre og de mønstre jeg observerer hos andre mennesker. Tak for det!"

Tidligere deltager i Kærlighed og parforhold:

"Fedt initiativ og emne, og fedt at det I er på samme alder som mig, og at konceptet i (næsten ;) ) lige så høj grad var at I også skulle dele jeres tanker, og ikke kun formidle det overordnede teori. Alt i alt en rar oplevelse, der stadig er i mine tanker, og som inspirerer mig i min hverdag."

Tidligere deltager i Det meningsfulde liv:

"Det var en god oplevelse. Jeg har følt mig tryg og følt at har kunnet være sårbar og gået derfra med mange tanker og optimisme. Vi har lært meget om hvad det meningsfulde liv er - en del af det var noget jeg havde hørt før så for mit vedkommende var det ikke det jeg havde mest brug for, men det har ikke været noget jeg før har kunnet aktivt implementere i mit liv. Derfor var det rigtigt fedt at få værktøjer til det."

Tidligere deltager i Det meningsfulde liv:

"Jeg synes det har været et rigtig godt forløb. Sammensætningen af oplæg og undervisning fungerede rigtig godt. Man blev selv inddraget og opmuntret til at fortælle og dele ud af sine egne overvejelser, og det gav rigtig meget at høre om, hvad de andre i gruppen tænkte og har oplevet. Samtidig var det ikke vildt følelsesladet og dramatisk, hvilket er rigtig rart. Der var bare en god og afslappet stemning."

Tidligere deltager i Det meningsfulde liv:

"Det har været enormt givende at få sat ord og begrundelse på nogle af de bekymringer og forhindringer man oplever i sin hverdage. Det har givet mig nogle gode redskaber til at se og fokusere på de ting, der giver mig værdi i livet. Og også i høj grad til ikke at blive ængstelig, når livet ikke følger vores ofte fordrejede billede af perfektion."

Tidligere deltager i Det meningsfulde liv:

"Jeg føler virkelig at jeg har fået meget ud af forløbet. Det at få en forståelse af hvordan de kulturelle faktorer spænder ben for ungdommen på visse områder, gør at jeg føler mig mindre forkert/alene."

Tidligere deltager i Det meningsfulde liv:

"Jeg synes rummet har føltes rart og trygt og Jonas har virkelig formået at få mig til at være komfortabel ved at stå 100% ved det sted jeg er i mit liv lige nu. Det kan godt være svært at indrømme, at man egentlig er i tvivl omkring hvad meningen i ens liv er, men det har føltes helt naturligt og okay her."

Vores grupper

Vi udvikler gruppeforløb baseret på de temaer, vi oplever som gennemgående i individuel terapi. På den måde sikrer vi, at de er lige så effektive og relevante.

Næste holdstart

Her ser du vores aktive forløb. Venteliste betyder, at vi endnu ikke har fastsat en dato, men venter på, at holdet bliver fyldt.

Er gruppeterapi det rigtige for dig?

Fortæl os hvad der fylder. Så kan vi fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues