Livet er en holdsport.

Vi laver gruppeterapi mĂĄlrettet det gode ungdomsliv.

Næste holdstart

Her er alle vores forløb og hvornĂĄr næste hold starter.

Mangler du et forløb, der passer til dig?

Skriv til os

Næste holdstart: 26. oktober

Angst

Vil du gerne blive bedre til at hĂĄndtere angst? Angst er efterhĂĄnden et udbredt fænomen, som mange unge kæmper med i hverdagen. Hos Avilius kan du lære mere om de psykologiske mekanismer bag angstens væsen, spejle dig i andre unge med lignende problematikker og ikke mindst fĂĄ en hel masse værktøjer til at lære at hĂĄndtere den ængstelighed, du oplever.

Læs mere →

Nyt
forløb!

Solorejse eller med holdet pĂĄ tur?

Vi tror ofte, at vores problemer er helt specielle og at vi stĂĄr alene med dem. Men faktisk er langt de fleste af livets udfordringer almenmenneskelige oplevelser. Derfor kan gruppeterapi faktisk være mere effektivt end individuelle sessioner med en terapeut.

Individuel terapi er...
Gruppeterapi er...
Ă©t unikt udgangspunkt
mange forskellige perspektiver
defineret af terapeutens værktøjskasse
en mulighed for at "crowdsource" terapeutiske værktøjer
SU-venligt (299,- per session)
endnu billigere — fra 199,- per gang

Næste holdstart:

â—Ź Ledige pladser

Kærlighed og det gode parforhold

Parforhold kan være sikkerhed og spænding, sĂĄrbarhed og styrke. Men forhold kan ogsĂĄ være besværlige begrænsninger, usikkerhed og dĂĄrlig samvittighed. Det kan være svært at vide, hvor man stĂĄr, mens man er midt i udfordringer. Vi ønsker at give dig en bedre forstĂĄelse af hvor dig og din partner stĂĄr, for der er helt sikkert mere du kan lære om dig selv, din partner og jeres relation.

Læs mere →

"Det fungerede super godt det at være i en gruppe, fremfor individuel terapi. Det gjorde, at man havde nogle at spejle sig i, og man følte sig derfor ikke alene og mærkelig med sin angst."

— Tidligere deltager i Angst

"Der sĂĄ lettende, at forløbet er enormt billigt sammenlignet med praktiserende private psykologer, og hvor konstruktivt og meningsfuldt forløbet samtidig er."

— Tidligere deltager i Angst

"Det var en skøn og lærerig oplevelse, som har givet mig nye værktøjer og perspektiver til at forstĂĄ og hĂĄndtere min angst."

— Tidligere deltager i Angst

"Jeg oplevede at føle mig hørt og grebet i den mĂĄde min angst kommer til udtryk pĂĄ, samt fĂĄ udvidet min horisont gennem de andre gruppemedlemmers oplevelser med angst."

— Tidligere deltager i Angst

"Jeg oplevede at blive opmærksom pĂĄ mine destruktive tanker, usunde handlingmønstre og at forstĂĄ teorien bag min angst."

— Tidligere deltager i Angst

"Forløbet har hjulpet mig til til at finde ro og en større forstĂĄelse for mine egne og andre menneskers reaktionsmønstre. Tak for det."

— Tidligere deltager i Kærlighed

"Fedt initiativ og emne, og fedt at I er pĂĄ samme alder som mig."

— Tidligere deltager i Kærlighed

"Det har været et spændende forløb, hvor jeg har fĂĄet redskaber og værktøjer samt brugbar viden, som jeg kan bruge til at arbejde med mig selv og blive bedre til at tackle svære tanker, følelser og mønstre."

— Tidligere deltager i Selvværd

"Setuppet var mega fedt – mere en dialog blandt ligesindede end et foredrag. Alle var pĂĄ og deltog aktivt med tanker, følelser og synspunkter."

— Tidligere deltager i Selvværd

"Det har hele vejen igennem været sĂĄdan en god, rar, lærerig oplevelse, hvor jeg er blevet opmærksom pĂĄ mange ting om mig selv, jeg ikke var klar over."

— Tidligere deltager i Selvværd

"Emilie og Rachad, I gjorde det sĂĄ godt! Det var sĂĄ rart, at I selv delte ud af personlige historier/erfaringer – man følte sig tryg/set/i Ă¸jenhøjde."

— Tidligere deltager i Selvværd

Næste holdstart: 6. januar

â—Ź Ledige pladser

Selvværd

Kender du fornemmelsen af ikke at være god nok? Selvværd er ikke en konstant størrelse, man enten har eller ikke har, det er snarere et kontinuum, alle mennesker befinder sig pĂĄ. MĂĄlet er ikke aldrig at have selvkritik, men at kunne hĂĄndtere den, nĂĄr den opstĂĄr.

Læs mere →

Vidste du...

At de fleste studier viser, at gruppeterapi har en langt større terapeutisk effekt end individuel terapi?

Næste holdstart

Ikke sĂĄ glad for holdsport?

Vi tilbyder ogsĂĄ individuelle samtaler.

Læs mere 

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene pĂĄ jorden” — Artigeardit, StĂĄ Op GĂĄ Ned